Prijave za regionalni Stand Up Seminar I u Livnu

Fondacija Schüler Helfen Leben ima pravu priču za tebe! Prijavi se na prvi ovogodišnji regionalni Stand Up Seminar koji Fondacija SHL organizuje u periodu od 10.03.2017. do 12.03.2017. u Livnu u hotelu Park.

seminar

Imaš između 14 i 18 godina, živiš u nekom od gradova u HB županiji, nezadovoljan / a si odnosom društva prema tebi kao mladoj osobi, dosta ti je tapkanja u mjestu i šuplje priče, Htio / htjela bi naučiti kako učiniti nešto cool i društveno korisno o čemu će svi pričati, želiš upoznati 15 novih prijatelja / ica iz drugih gradova is njima uraditi zajedničku volontersku akciju? Ako tvoj odgovor DA onda je ovo idealna prilika za tvoje prve korake ka tome da postaneš društveno angažiran / a!

Ovaj seminar namijenjen je isključivo mladima iz HB županije, koji imaju između 14 i 18 godina i nemaju iskustva u omladinskom aktivizmu. Sadržaj seminara će ti ponuditi odgovor na pitanje “Zašto bi se trebao / la društveno angažirati i kako to učiniti?”.
Kroz interaktivne radionice steći ćeš osnovna znanja iz oblasti omladinske politike u Bosni i Hercegovini, upoznati se sa značenjem volonterizma i dobiti praktične savjete kako i gdje se možeš uključiti ako želiš raditi nešto za dobrobit mladih u tvojoj sredini.
Također, na ovom seminaru ćeš imati priliku da stekneš svoje prvo volontersko iskustvo kroz nekoliko sati volontiranja tjedna samog seminara.

Stand Up Seminar nije namijenjen mladima koji su već aktivni u nevladinim organizacijama / udrugama, već onima koji će to tek postati!
Ako ovo čitaš i razmišljaš da se prijaviš, a već si društveno aktivan / a, slobodno produži dalje do prijave za Move On Seminar, a ovaj poziv obavezno proslijedi prijateljima / cama koji / e nisu nikad bili / e na nekom seminaru.

Troškove prijevoza, smještaja i prehrane sudionika / ca snosi Fondacija SHL.

Poziv za prijave na seminar otvoren je do četvrtka 2017/6/3. do 12.00h.

Prijavnicu za Stand Up Seminar možeš popuniti ovdje.

Za sve dodatne informacije možeš se obratiti SHL Sarajevo timu na mail seminari@shl.ba, u inbox na fan page-u Fondacije ili nas pozvati na broj 033 / 773-000. Svi / e prijavljeni / e će biti obavješteni / e o statusu njihove prijave putem e-maila najkasnije u utorak 2017/3/7.

 

Hoću.ba