Prijetnje ratom i nasiljem posljednji adut bošnjačkih radikala

Posve novi, posljednji adut su izvadili bošnjački radikali i ekstremisti masovno prijeteći ratom, nasiljem i kaosom, a na to ih čak pozivaju i ‘intelektualci’ diljem svijeta koji su dio mreže čiji je cilj pokušati provesti projekt uspostave bošnjačke državice i eliminiranja Hrvata. Sudac Europskog suda za ljudska prava u BiH objavio je kako ‘promjena Izbornog zakona u BiH vodi BiH u kaos’.

Povjesničar i bošnjački lobist u Engleskoj Marko Atila Hoare pozvao je na otvorene prijetnje nasiljem i konfliktima. “Međunarodna zajednica želi da BiH bude tiha i poslušna. Ako misle da će njihova politika izazvati eksploziju, dobro će razmisliti. Dakle, zaprijeti im eksplozijom”, napisao je skandalozno Hoare. Jedna od koautorica nedavnog tweeta da je Hrvatska zajedno sa Srbijom počinila genocid u Srebrenici, sarajevska ‘novinarka’ Melina Borčak i članica njemačkih Zelenih lajkala je objavu u kojoj se tvrdi da OHR želi izazvati novi rat u BiH, te se poziva na oružje.

“Pozivam sve čelnike i civilno društvo u Bosni da ignoriraju diskriminirajuće zakone i mobiliziraju se za oružanu obranu”, navedeno je u objavi na Twitteru kojega je poduprla i Borčak. U međuvremenu bošnjački zastupnik iz Naše stranke Damir Arnaut otputovao je u Njemačku kako bi pokušao zaustaviti donošenje eventualnih izmjena Izbornog zakona.

Internetski propgandist Jasmin Mujanović je pak pozvao Bošnjake da masovno šalju pisma zastupnicima njemačkog Bundestaga. U međuvremenu u Sarajevu se pod pokroviteljstvom političkog Sarajeva i paraobavještajnog podzemlja organizira prosvjed kako bi se uputile prijetnje međunarodnoj administraciji te je se pokušalo prisiliti da odustane od odluke ili pak da je promijeni.

www.vecernji.ba