Procurio mail koji je Niko Kovač poslao nakon što je dobio otkaz, evo što piše

Niko Kovač od nedjelje navečer nije trener Bayerna, a presudio mu je neugodni poraz od Eintrachta (5:1). Bivši hrvatski izbornik nakon otkaza poslao je mail zaposlenicima Bayerna u kojem je potpisao sebe i brata Roberta koji mu je bio pomoćnik. Kovač ovaj mail nije poslao igračima nego samo zaposlenicima, a što u njemu piše otkrio je njemački Bild.

“Dragi Bayernovi zaposlenici, sigurno ste čuli da više nismo trener/pomoćni trener kluba. Oproštaj s više od 1000 kolega bio bi težak, a želimo i pustiti momčad da se u miru pripremi za dvije bitne utakmice protiv Olympiakosa i Borussije.

Zbog toga vam se obraćamo mailom. Hvala vam od srca. Svi ste nas toplo dočekali, uvijek bili tu za nas kad smo trebali pomoć i uvijek nas podržavali. Hvala za sve naše razgovore. Nikad nećemo zaboraviti osvajanje lige, kupa i superkupa.

Želimo vam sve najbolje, kao i cijelom klubu. Naravno da ostajemo navijači Bayerna. Sve najbolje i pozdrav.” A na situaciju u klubu još se jednom osvrnuo predsjednik Uli Hoeneß. – Ne znam što će se dogoditi u idućim tjednima, ali to nam nije ni toliko važno. Moramo se zbrojiti i vidjeti kako dalje – rekao je Hoeneß i dodao:

– Uvijek smo imali dobar odnos s Nikom i odluka o razlazu je bila zajednička. Nema nikakvog prljavog rublja. Danas sam preko telefona razgovarao s njim i dobro se osjeća. Čini mi se da mu je ogroman pritisak pao s leđa.

www.vecernji.ba