Profesori i maturanti SSŠ “Silvije Strahimir Kranjčević” darovali krv

Jučer ( 31.01.2017.godine ) su ravnatelj, pojedini profesori i po prvi put maturanti šk.generacije 2016/2017 SSŠ “Silvije Strahimir Kranjčević”, iz Livna, organizirano darovali krv u Službi za transfuziju krvi županijske bolnice ” Dr.fra Mihovil Sučić ” u Livnu.

Tom prilikom prikupljeno je 40 doza ove dragocjene tekućine, koja znači život. I ova akcija DDK bila je organizirana u suradnji CRVENOG KRIŽA OPĆINE LIVNO sa Službom za transfuziju županijske bolnice u Livnu.

Odzivu na ovu akciju doprinjela je i provedba Projekta: ” Promicanje dragovoljnog darivanja krvi u HBŽ “, kojeg je financijski podržalo Ministarstvo znanosti,prosvjete,kulture i športa HBŽ, a provela Udruga medicinskih sestara i tehničara HBŽ u partnerstvu s Crveni križem općine Livno.

Nakon završetka akcije DDK, u organizaciji CRVENOG KRIŽA OPĆINE LIVNO i Crvenog križa HBŽ, svim darivateljima krvi bio je upriličen obrok zahvalnosti u restoranu hotela ” Park ” u Livnu. Crveni križ općine Livno se zahvaljuje spomenutim darivateljima i poziva i druge da se uključe u naše buduće
organizirane akcije DDK.

Crveni Križ Livno