Prosinečki ga izbacio, a Vranješ mu odgovorio: ‘Slušaj, druže…’

Zadnji veliki skandal bila je bizarna afera sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom koja još nije ni završila, a u kojoj se ovaj dvojac međusobno optužuje za laži i prevare

Skandalima sklon Ognjen Vranješ kojeg je u zvijezde vinula navodna afera s pjevačicom Jelenom Karleušom izbačen je iz reprezentacije BiH.

– Sam je sebe diskvalificirao. Reprezentativac jedne zemlje, pa tako i Bosne i Hercegovine, mora se dokazivati na terenu i izvan njega. I Savez je reagirao i osudio njegove postupke prije izvjesnog vremena. Vranješ je ušao u sukob s navijačima, tetovaža, afere…

Ne, to tako ne ide – izjavio je, između ostalog izbornik reprezentacije BiH Robert Prosinečki za agenciju Anadolu i dodao: – Istina, imat ćemo zbog toga problema, igrao je vrlo dobro na poziciji desnog beka, te se nadam da ćemo čim prije pronaći adekvatnu zamjenu. Nakon toga, na društvenim mrežama oglasio se i izbačeni Vranješ. – Slušaj, druže, budi to što voliš, nemoj nikom da se prodaješ, moraš da se boriš.

Znam da nije lako, ne želi to svako, ali ima nas još takvih…- objavio je Vranješ na Instagramu pjesmu “Druže” grupe Beogradski sindikat. Vranješ je ušao u sukob s navijačima BiH koje je nazvao bauštelcima, onda je tetovirao granice Republike Srpske i lik četničkog vojvode Momčila Đujića, ratnog zločinca iz Drugog svjetskog rata. Zadnji veliki skandal bila je bizarna afera sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom koja još nije ni završila, a u kojoj se ovaj dvojac međusobno optužuje za laži i prevare.

www.vecernji.ba