Prva emisija Večernji TV-a BiH: Pogledajte što su rekli Zlatko Dalić, Goran Bogdan, Zoran Tomić…

U prvoj emisiji internetske televizije Večernji TV BiH govorili su i renomirani gosti iz područja zdravstva, gospodarstva, politike, crkve, kulture i sporta, među kojima su izbornik nogometne reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić, zamjenik predsjedatelja Doma naroda PS BiH i predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović, rektor Sveučilišta u Mostaru Zoran Tomić, glumac Goran Bogdan, ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske Goran Grlić Radman, direktor Autocesta Federacije BiH Adnan Terzić, ravnatelj Sveučilišne kliničke bolnice Mostar dr. Ante Kvesić, predsjedatelj Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija i kardinal vrhbosanski mons. Vinko Puljić.

Glavni urednik Večernjeg lista BiH Jozo Pavković istaknuo je kako su krizu prouzročenu koronavirusom i izazove koje je ta kriza donijela sa sobom iskoristili kao priliku da naprave nekoliko iskoraka.

Pa su tako opremili dva studija i započeli s projektom Večernji TV Bosna i Hercegovina, koji će biti dodatna podrška novinama i portalu.

– Večernji TV logični je slijed svega onoga što smo radili u 20-ak godina, otkad imamo svoje samostalno izdanje – rekao je. Što su za Večernji TV BiH kazali Zlatko Dalić, Dragan Čović, Zoran Tomić, Goran Bogdan i drugi, pogledajte u nastavku: