PUSTIO BRADU DA IZGLEDA STARIJE: Lažni kirurg počeo s ‘operacijama’ s 19 godina; ‘Nisam sumnjala, bila sam mu na 30. rođendanu’

Pravio se da je kirurg punih pet godina, što pak znači da je Sava estetske zahvate počeo raditi s 19 godina
“Kasapin s Terazija”, medijski je nadimak jutros uhićenog Save Kneževića (23) u Beogradu. Naime, ovaj maser iz Batajnice je u suradnji s vlastitom majkom Danijelom (49), inače cvjećarkom po zanimanju, unakazio na desetine žena tako što se predstavljao kao estetski kirurg.

Sina i majku sumnjiči se za nadriliječništvo, javio je Kurir. Od pacijentica je uzimao novac i svojim “zahvatima” na njihovu tijelu i licu upropaštavao im živote i zdravlje. Sada Blic donosi detalje kako su njegove žrtve, koje su mislile da su pacijentice stručnjaka za estetske operacije, povjerovale da je Sava gotovo 10 godina stariji nego što jest.

Naime, on je lažirao svoje podatke pa se predstavljao kao čovjek rođen 1989. godine, a zapravo je rođen devet godina kasnije, 1998. godine. Pravio se da je kirurg punih pet godina, što pak znači da je Sava estetske zahvate počeo raditi s 19 godina.

Pustio bradu da izgleda starije
Da bi svoje pacijente uvjerio da je stariji, Blic piše da je Sava čak pustio i bradu s mišlju da će tako zavarati ljude. No, kako stvari stoje čini se da mu nije išlo za rukom. Jedna od Savinih žrtava, koja je progovorila za Blic, rekla je da njegove godine nije dovodila u pitanje.

“S tom bradom izgledao je starije, a ja ni u najluđim snovima nisam mogla pomisliti da bi lagao za godine i da ima samo 21. Osobito što sam sa suprugom bila na proslavi njegova 30. rođendana, točnije lažnog 30. rođendana”, rekla je Branislava Lovrenović, žena kojoj je Sava trajno unakazio grudi.

Kada je stručnost u pitanju, Sava je govorio da je završio fakultet medicine na američkom Harvardu i da je sam pisao svoje certifikate iz Milana i Pariza. Jedna od njegovih žrtava, Zagrepčanka Katarina Lijović, navodi da je fotografije koje je koristio ukrao od jednog azerbejdžanskog liječnika. Inače, radi se o doktoru koji je najskuplji u toj branši. Osim toga, imao je dosta agresivnu kampanju o sebi na društvenim mrežama.

U međuvremenu se saznalo da je Sava završio samo jednu godinu na stomatološkom fakultetu i da je po struci maser.

Net.hr