NA PUTU PREMA LIVNU: “Timeoutovce” napali divlji konji

Usporio sam i sve je prošlo kako treba no nešto je u zadnjem dijelu kombiju lupilo pa sam pomislio da sam jednog od njih zakačio – priča Omer Langa

emir

Prošle subote grupa „Time out“ je krenula put Livna gdje su nastupali u kafe baru „Cristallo“, jednom od najpopularnijih tamošnjih okupljališta.

1

Zabava je bila onakva kakvu su i očekivali, prepun objekat, sjajna atmosfera no da li je bio sjajan put do Livna e to prema njihovoj priči nije. Naime, poznat je podatak da na putu kroz kupreško polje se često pojavljuje veliki broj divljih konja koji su u potrazi za soli. Na njih su naišli i „timeoutovci“.

-Znali smo mi da se često tu pojavljuju, naročito zimi i divlji konji pa sam vozio oprezno – kaže Omer Langa, lider benda.

2

Velida za to vrijeme ispunjavala križaljku
No, bilo je i maglovito i odjednom su kroz maglu vidjeli nekoliko njih na cesti.

-Usporio sam i sve je prošlo kako treba no nešto je u zadnjem dijelu kombiju lupilo pa sam pomislio da sam jednog od njih zakačio. Na našu sreću to se nije desilo, pregledali smo kombi dok smo iznosili instrumente, jer u mraku nismo mogli ništa da vidimo. Onda smo se onako svi euforično izgalamili na Velidu koja je za sve to vrijeme ispunjavala križaljku jer, reče, da se tako oslobađa stresa. Ma, sreća nas prati – kažu kroz svoj prepoznatljiv humor.

Expresstabloid.ba