“ON JE KAO RAMBO” Mandžukić igrao s 13 šavova, Talijani se ne mogu načuditi koliko je bio dobar

manđo

MARIO Mandžukić je opet oduševio. Sinoć ga je u velikom derbiju protiv Rome, po tko zna koji put bilo baš po cijelom terenu. Gnjavio je gostujuću obranu, trčao je, razbijao, uklizivao, a kad su Rimljani opasno stisnuli pred kraj utakmice u dva navrata je poput Chiellinija reagirao pred golom i izbijao lopte.

“Presjekao je tri opasne lopte i bilo ga je posvuda. Iako je dobio gadnu posjekotinu na utakmici protiv Bologne rekao je da želi igrati. Njegove utakmice izgledaju kao avanturistički filmovi. Tuče se, mlate ga, ali ne odustaje i pokazuje nevjerojatnu želju i borbeni duh. On je kao Rambo”, napisala je Gazzetta dello Sport koja je Mandžukića ocijenila sedmicom. Samo je su Pjanić i Szczesny, koji je u 92. minuti obranio mrtvu šansu Schicku, dobili ocjenu 7,5.

Podsjetimo, Mandžukić je dobio 13 šavova na potkoljenici na utakmici s Bolognom i bio je jako upitan za sinoćnji susret. Inzistirao je da igra, a brojke dovoljno govore koliko je bio posvećen utakmici. Stvorio je suigračima tri prilike, dobio je pet zračnih dvoboja, oduzeo tri lopte, očistio pet puta pred svojim golom i imao 75 posto točnih dodavanja.

“Mario Mandžukić je ratnik. Ovako igrati 90 minuta s takvom ozljedom i bacati se na svaku loptu je nevjerojatno. Rođeni pobjednik”, samo je jedan od komentara Juventusovih navijača na Twitteru.

 

http://www.index.hr