Rimac: Ovo je prekretnica u mojoj karijeri i u mom životu

Richard Hammond ‘poletio’ je u Rimčevu autu, na šok i nevjericu njegovih kolega koji su se vozili u ‘običnim’ automobilima. Mate Rimac ponosno je najavio da je napokon prikazana epizoda s njegovim superautom

mate

Automoto show ‘The Grand Tour’ svoju drugu sezonu otvorio je epizodom ‘Past, Present or Future’ (‘Prošlost, sadašnjost ili budućnost) u kojoj slavna prezenterska ekipa – Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, testira Lamborghini Aventadora S, Hondu NSX i Rimčev Concept One.

Hammond je ‘poletio’ u Rimčevu superautu, na šok i nevjericu njegovih kolega. Iako klip iz epizode, dostupne na servisu Amazon Prime, to ne prikazuje, Hammond je kasnije doživio nesreću u Concept One-u, jureći u njemu po uskoj planinskoj cesti u Švicarskoj. Epizoda se snimala u lipnju.

Mate Rimac (33) ponosno je najavio emitiranje epizode u kojoj je jedan od glavnih junaka njegov auto.

– Jeremy Clarkson je rekao da je Concept One nešto najbrže što je ikad vidio. Moram priznati da sam imao tremu gledajući ovu epizodu, ali gledajući ovu trojicu kako testiraju automobil kojeg smo mi dizajnirali, razvili i proizveli je jedna od prekretnica u našem poslu, ali i u mom životu – napisao je Rimac.

Clarkson i ekipa dio druge sezone svog showa snimali su u Hrvatskoj, na Plitvičkim jezerima, u Zadru i na Pagu.

24 sata