‘Riskiram sve zbog seksa sa ženinom sestrom. Ali ne mogu prestati’

Dodatno ga je privuklo to što mu je supruga ispričala da je njena sestra izbačena iz škole zbog seksa sa starijim učenikom i često je cijele noći bila izvan njihova doma.

Oženjen sam i imao sam najbolji seks u životu i to sa svojom šogoricom.” Priznao je jedan 31- godišnjak koji je u braku sa svojom 28- godišnjom suprugom godinu dana. Poznatoj terapeutkinji Deidre priznao je kako je u sretnom braku.

Njena obitelj živi u Španjolskoj, a njena sestra nije se pojavila na njihovom vjenčanju uz kratko opravdanje kako nije u mogućnosti. Muškarac ženinu sestru (26) nije upoznao sve do njihova posjeta obitelji u Španjolskoj prije mjesec dana.

Njegova šogorica je neko vrijeme živjela na Tajlandu pa nisu bili u mogućnosti se upoznati ranije. No, čim ju je ugledao pomislio je kako je mora “dobiti u krevet”. Ona mu je nakon upoznavanja stlno govorila kako je privlačan, muškarac je u 26- godišnjakinji vidio “prekrasnu ženu” kojoj nije mogao odoljeti.

Dodatno ga je privuklo to što mu je supruga ispričala da je njena sestra izbačena iz škole zbog seksa sa starijim učenikom i često je cijele noći bila izvan njihova doma. Jedne večeri su se zaiskrile iskre među njima dok su sjedili na terasi, a kada su svi otišli na psavanje, muškarac i njegova mlađa šogorica uskoro su se prepustili strastima.

Po povratku kući, muškarac je nastavio video pozive sa svojom šogoricom i video seks. Tvrdi kako ne može prestati. Ipak, Deidre mu je savjetala da može i mora prestati što prije ako ne želi riskirati svoj odnos sa suprugom i brak.

Rekla mu je da će se sve to otkriti, samo je pitanje vremena. Muškarcu je rekla i da zamisli situaciju u kojoj njegova supruga i ostatatak obitelji saznaju istinu i kakve to posljedice može imati na svih.

www.vecernji.ba