RODITELJI U PANICI: Prijavljen pokušaj otmice djevojčice na Buni kod Mostara!

Strah i panika posljednjih dana vladaju među djecom i roditeljima u mostarskom naselju Buna nakon što je prijavljen slučaj pokušaja otmice jedne djevojčice

otmica

Prema navodima školaraca i mještana toga naselja, prije nekoliko dana ispred pekare na Buni koja se nalazi odmah uz magistralnu cestu M-17 iz kombija narančaste boje muška i ženska osoba su djevojčicu pozivale da uđe u kombi mameći je slatkišima, ali je ona uspjela pobjeći.
Nakon brze prijave roditelja, policija je brzo reagirala i uhitila jednu osobu. Prema našim policijskim izvorima istraga još traje i prate se sumnjiva vozila slična opisu koji je dala djevojčica.

Slučaj otvoren

Glasnogovornik MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Ljudevit Marić potvrdio je za Dnevni list da je slučaj zabilježen u MUP-u.

U MUP-u HNŽ-a su za Dnevni list potvrdili kako su roditelji jedne maloljetne djevojčice prijavili slučaj te kako su nakon toga brzom reakcijom policije na sjeveru Mostara, u naselju Vrapčići uhićene osobe u kombiju koje su privedene i ispitane.

Dnevni list