GDJE SU SADA FATALNI LJUBAVNICI S FARME? Barbara i Tomislav otkrili što je s njihovom vezom i vjenčanjem

Barbi i Tomo zaljubili su se tijekom natjecanja u reality showu Farma. Tamo su se i zaručili, no vjenčanje još ne planiraju.
Gledatelji Farme prošle su sezone svakodnevno na malim ekranima promatrali kako se odnos između Tomislava Crnčevića i Barbare Peterčić pretvara u romantičnu priču. Iskre su između fatalnih ljubavnika počele frcati na samom početku, a na kraju su pred kamerama pale i zaruke.

Iako su mnogi mislili da je njihova veza samo taktika za osvajanje nagrade, pet mjeseci nakon izlaska iz showa Barbara i Tomislav i dalje su zajedno.

1

“Srodnu dušu našla sam tamo gdje sam najmanje očekivala i to pred očima cijele javnosti. Svi oni koji nisu vjerovali u nas bili su nam samo dodatan motiv da osnažimo ono što ja i Tomislav imamo. Naša ljubav je šamar svima onima koji nisu vjerovali u nas”, rekla je Barbara za Dnevnik.hr.
“Mislim da su tek sada ljudi shvatili da su moje emocije bile zbilja iskrene. Barbara nije bila dio moje taktike u igri. Zbilja mi je stalo do nje i iskreno želim budućnost provesti s njom”, kaže soboslikar Tomislav koji se nedavno zaposlio u struci, ali namjerava otvoriti vlastiti biznis.

Vjenčanje je na čekanju

Par živi u Barbarinoj obiteljskoj kući. Tomislav se odlično slaže s njenom obitelji, usprkos tome što su neki članovi nakon njihovih javnih zaruka rekli da nemaju njihovu podršku.
Iako su zaručeni, Tomislav i Barbara još ne razmišljaju o vjenčanju.
“Trenutno uživamo u svakom provedenom danu zajedno. Imamo puno zajedničkih planova pa će vjenčanje malo pričekati. Kad gledam u budućnost, vidim se s Barbarom u ulozi roditelja. Volio bih imati puno djece”, rekao je Tomo za Dnevnik.hr te dodaje:
“Bez obzira na to što nisam osvojio pola milijuna kuna, osvojio sam jackpot, a to je moja Barbara”, rekao je Tomislav.

Net.hr