Samo u BiH: Bračni par se sahranjuje i traže kome će ostaviti imovinu

Najpoznatiji bračni par iz Posavine, Dragica (69) i Dragan Marić (65) iz derventskog sela Pojezina, ponovno je dospio u središte pozornosti. Naime, oni su prije tri godine sebe ispratili na “onaj svijet” a potom, za 40 dana, “uskrsnuli”. Pred više od 250 “uzvanika” veselili su se na svom posljednjem ispraćaju pa su i kolo poveli, piše Novosti.rs.

Ovaj par nema zajedničke djece pa su se odlučili napraviti natječaj kako bi izabrali svoje nasljednike. Od postavljanja natječaja na društene mreže, kako kažu, telefoni su im se usijali. “Nemamo zajedničke djece, pa tražimo tko će nakon naše smrti naslijediti imanje.

Za nepuna dva dana, javilo se gotovo 20 obitelji kandidata. Javljaju se iz Dervente, Petrova, Doboja, Modriče, Banja Luke i s drugih strana. Čak iz Hrvatske, točnije iz Makarske odakle se javio zainteresirani par”, pričaju Dragica i Dragan.

“Svi oni koji se jave bit će u konkurenciji s realnim šansama da ga, na veselju u srpnju naredne godine, izaberemo i službeno proglasimo za nasljednike našeg lijepog imanja, kuće s pomoćnim objektima, 30 dunuma zemlje, dva automobila”, najavljuje Drago, dodajući kako u obzir dolaze ljudi svih nacionalnosti, “čak i Kinezi”.

www.vecernji.ba