Samo za starije od 18: U svlačionicu doveli striptizetu, show gledale i majke igrača!

– Bilo je smijeha, bilo je zabave, a nakon što je dama završila svoj nastup, odjenula se i otišla – objasnio je klupski tajnik

Nogometaši Cluba Esportiu Llançe prilično su veselo u nedjelju proslavili plasman u drugi razred katalonske lige (Segunda División Regional de Cataluña). U svlačionicu su doveli striptizetu, a ideja je navodno na um pala na pamet nekome od klupskih dužnosnika, otkriva list Diari de Girona.

Llanca je u posljednjem kolu trebala pobjedu, a nakon što je to i ostvarila uz visokih 5:0 protiv Atletica Bisbalenca, u svlačionici je započeo show kojem su također svjedočile obitelji nogometaša, uklučujući i njihove majke!

Nakon što se snimka te proslavile pojavila na društvenim mrežama, u lokalnim se medijima podigla prašina, a klupski tajnik Francesc Romero je ponudio objašnjenje, ali i podnio ostavku: – Ne, u svlačionici nije bilo maloljetnika, ali je točna informacija da je bilo nekoliko majki igrača. Atmosfera je bila slavljenička i nitko od igrača ili članova uprave nije pretjerao u ponašanju.

Bilo je smijeha, bilo je zabave, a nakon što je dama završila svoj nastup, odjenula se i otišla – kazao je Romero. Uz tamošnju udrugu za jednakost spolova, protiv takvog načina slavlja pobunili su se i članovi gradskoga vijeća. Budući da je stadion u vlasništvu općine, trebalo je, naime, za striptiz prethodno ishoditi suglasnost i dozvolu.

UPOZORAVAMO DA JE VIDEO SAMO ZA PUBLIKU STARIJU OD 18 GODINA!

Vecernji.ba