SKANDALOZNA IZJAVA NA DAN TRUSINE: Naši zločini su incidenti, mi smo to procesuirali, vaši su bili pravilo

“Kod nas su se desili zločini. Danas se obilježava u Trusini, gdje su neki naši zlikovci sličnu stvar uradili Hrvatima. Ali kod nas je to bio incident. Kod nas se to procesuiralo”

Islam zabrajuje muslimanima da lažu. A Bakir je musliman.

Inače Sefer i Ališpago , vjerujemo da toplo pozdravljaju ovakvu vrst laži. Koja se mogla reći i na neki drugi dan. Dario Kordić osuđen je na 25 godina zatvora. Ne zato što je kao Ališpago bio na licu mjesta gdje se ubijalo.

Nego zato jer je prema iskazu zaštićenog svjedoka, Kordić bio nazočan na sastanku političara koji su odobrili napad 16. travnja 1993., što je rezultiralo zločinom u Lašvanskoj dolini. Jedina poznata činjenica je da je Kordić bio nazočan, no ne znamo što je govorio i kako je tamo dospio jer se to događalo u okruženom Kiseljaku. Kiseljak je još od siječnja 1993., bio izvan kontakta s Lašvanskom dolinom

Dakle imamo čovjeka koji je dobio više godina od Šljivančanina, daleko više od Rasima Delića, i to zbog političke odgovornosti, i imamo slobodne ljude Mahmuljina, Ališpagu i cijeli niz drugih generala Armije BIH.

Pitanje: Što je Bakir govorio na sastancima na kojima je političko vodstvo Bošnjaka odobravalo napade na Trusinu, Grabovicu, Uzdol, Križančevo? I gdje su ti hrabri svjedoci?

Prijeti li Bakir ratom kako bi izbjegao optužnicu?
U svakom slučaju danas smo shvatili. 450.000 Srba i Hrvata s prostora džihada, kako Šerif Patković naziva borbu Armije BIH, jeste incident, zločin u Dusini je incident, vađenje srca Rajiču je incident, incident su obredna klanja zarobljenih Hrvata i Srba, incidents u logori u Konjicu i Jablanici, jedini logor ovog rata u koji su zatvarana i djeca, incident su zločini u Istočnom Mostaru, u sudu, incident je Jozo Leutar, incident je u konačnici i napad bivših pripadnika Armije BIH na WTC tornjeve. Incident je možda cijelo ovo društvo. U koje netko još uvijek, uz ovakve lidere, vjeruje. Umjesto da danas Izebegović polaže vijence u Trusini a Čović u Ahmićima, i da gradimo bolje društvo, jedan od lidera tekbira, uvjerava javnost kako je džihad jedne armije, armije njegovog ćaće, bio tek samo incident.

Poskok.info