Slanina za dijetu: Jedan nutricionist kaže da za 10 dana možemo izgubiti 10 kilograma

Liposukcijska dijeta zahtjeva izbacivanje štetnih namirnica, ali ne i izgladnjivanje
Bliži nam se ljeto i lijepo vrijeme kada se više nećemo moći skrivati iza debele i slojevite odjeće. Teško je pokrenuti se i otići u teretanu kako bismo izgubili željene kilograme, a u moru dijeta više ne znamo koju izabrati jer gotovo sve imaju jo-jo efekt i za njihovo učinkovito djelovanje potrebno je neko duže vrijeme.

Međutim, kako biste reagirale kada bismo vam rekle da za 10 dana možete istopiti 10 kilograma. Zvuči nevjerojatno, zar ne? Ali je zapravo itekako moguće i to zahvaljujujući liposukcijskoj prehrani. Štoviše, na taj način čak 40 kilograma za nešto od dva mjeseca izgubio je Kenan Mandra, bosanskohercegovački nutricionist “International Healtha” koji je osmislio ovu novu dijetu, piše Zdravlje. avaz. ba.

Dijeta koja osvaja svijet

Takav način prehrane koji uključuje meso, ribu, jaja, punomasne mliječne proizvode, a izbjegavanje industrijske hrane, alkohola i kave. “U širem smislu, liposukcijska prehrana znači jesti masti i proteine, a nikako ne unositi šećere i ugljikohidrate. Osim toga, iz masnoća dobivamo puno više energije nego iz iste količine ugljikohidrat, jer su ljudske stanice građene za iskorištavanje energije iz masnoća. Očigledno je priroda zamislila masnoću kao naš glavni izvor energije, a ne ugljikohidrate. Upravo na toj činjenici se temelji liposukcijska prehrana “, otkriva Mandra.

U kratkom roku ova dijeta osvojila je i brojne brojne poznate osobe poput Suzane Mančić, ali je navodno pomogla i Monici Belluci te Jennifer Aniston, koje zahvaljujući upravo liposukcijskoj prehrani imaju fenomelanu liniju.

https://net.hr