SLAVNI ČLAN DALIĆEVE OBITELJI Ivica Propadalo: ‘Ima sluha, kao i svatko iz Livna, sin mu je DJ, ali Zlatko je prepametan da se upušta u pjevanje’

Zlatko Dalić nedvojbeno je jedan od najvećih junaka hrvatskog srebra iz Rusije, ne samo zato što je od početka do kraja vukao prave poteze, i što je još važnije, izbjegao povlačenje pogrešnih.

Dok je jurio prema Trgu bana Jelačića na doček, dobili smo Ivicu Propadala, poznatog umjetnika i glazbenika, a ujedno i bratića Dalićeve supruge Davorke.

“Proživljavao sam cijeli SP i sam finale kao i svi drugi Hrvati, samo možda malo više jer su to ‘moji’, a svakome je uspjeh nekog njegovog uvijek još draži. Ali osjećao sam se kao i svaki Hrvat, zadivljeno i očarano”, rekao nam je 68-godišnjak koji je najpoznatiji prema slikarskoj karijeri, ali aktivan je i kao glazbenik i član benda Teška industrija.

Znaju se još iz Livna, gdje je Dalić rođen i odrastao, puno ranije nego što su ušli u rodbinske veze.

“Zlatkov otac radio je u općini s mojom mamom i mojim tatom. Sjećam ga se još kao malog dečka koji je dolazio, kad je igrao u Troglavu, te naravno, vjenčanja”, kaže Propadalo i potvrđuje riječi svih koji dugo poznaju Dalića, da je karakterno uvijek bio isti.

“Kakav god je u javnosti, takav je i privatno, a njegova djeca također su takva, visokoobrazovana djeca koja su čvrsto na zemlji i ova ih priča sigurno neće promijeniti. Davorka je također jako skromna, jako pametna i obrazovana, a njegovi uspjesi su svakako i njeni. Osobno se zaista ponosim jer su mi rodbina.”

Dalić je često bio na koncertima Teške industrije, ali nikad mu nije palo napamet popeti se na pozornicu i zapjevati.

“Mislim da je prepametan da se upušta u takve stvari, ali ima izuzetnog sina koji je DJ. Neće Zlatko tim putem, iako ima sluha, ne postoji osoba iz Livna koja nema sluha”, nasmijao se Propadalo i odjurio užurbanim korakom uhvatiti što bolje mjesto na Trgu.

https://100posto.hr/