Slavnog Brazilca s ljubavnicom oteo njezin suprug? Objavljena njihova snimka i slike praznog auta

Mediji u Brazilu prenose video snimku u kojoj bivši reprezentativac, s ogromnom masnicom ispod oka, govori o slučaju, koji je predmet velike istrage policije u Sao Paolou. Uhićene i u dvije osiobe, javlja brazilski O’Globo…

Marcelinho Carioca, 52-godišnji Brazilac, nogometna ikona iz Corinthiansa i nekadašnji reprezentativac u Sao Paulu nalazi se usred dramatične istrage, nakon što je u nedjelju postao žrtva otmice, a prema navodima brazilskog lista O’ Globo, u ponedjeljak su ga otmičari pustili te se je on došao u policijsku postaju.

Drama se dogodila u Itaquerao, istočnom dijelu glavnog grada Brazila, gdje je bivši nogometni as automobilom otišao na zabavu. Vojna policija je u tom području pronašla je njegov napušteni automobil te je uhitila dvije osobe.

Stanovnici u Itaquerao primijetili su luksuzni Mercedes-Benz CLA250 koji je bio otključan. Na njemu nije bilo oštećenja ali izazvao je pozornost prolaznika. Marcelinho se oglasio na svom Instagram profilu s koncerta u nedjelju, a nakon toga je nestao. Mediji u Brazilu prenose video snimku u kojoj bivši reprezentativac, s ogromnom masnicom ispod oka, govori kako je do problema došlo jer je sa zabave otišao sa udanom ženom. U videu se pojavljuje i žena koja potvrđuje tu priču.

U tijeku je kriminalistička istraga, ispituju se okolnosti i preko otisaka prstiju koji su pronađeni u automobilu pokušava se identificirati osobe koje su umiješane u ovaj slučaj.

Marcelinho Carioca (51) tijekom karijere igrao je Flamengo, Vasco, Santos i Corinthians, gdje je postao idol i peti najbolji strijelac u povijesti kluba iz São Paula. Uz nogomet, kratko je 2015. bio u politici obnašao dužnost u Zastupničkom domu,

Strijelac 307 golova, a od toga čak (86 slobodnih udaraca, u 878 utakmica u karijeri, jedno je od glavnih imena brazilskog nogometa 90-ih i ranih 2000-ih. Porijeklom iz Rija, najbolje dane odigrao u Corinthiansu, gdje je postao jedan od naj većih idola u povijesti kluba. Njegov glavni zaštitni znak bili su slobodni udarci,, zbog kojih je dobio nadimak “anđeosko stopalo”.

Večernji.ba