Slovenci zgroženi: U kineskom restoranu poslužili im stopalo?

Nakon prijave policija i inspekcija u restoranu su pronašli 24 kilograma mesa i smrznute ribe sumnjiva podrijetla. Osim toga, restoran se ne pridržava standardna čistoće

hrana

Nakon što je konobar kineskog restorana u Padovi na društvenim mrežama objavio uznemirujuću fotografiju, restoran je optužen da poslužuje ljudska stopala.

Naime, gosti restorana iz Slovenije u su Padovi poželjeli isprobati kinesku delikatesu – šape medvjeda, a konobar, čije ime nije poznato, za to vrijeme je u kuhinji restorana snimio ono što im je poslužio – dva komada mesa u plastičnoj posudi koja izgledaju kao ljudska stopala. Fotografija je uznemirila redovite goste pa su sve prijavili policiji.

1

Nakon prijave policija i inspekcija u restoranu su pronašli 24 kilograma mesa i smrznute ribe sumnjiva podrijetla. Osim toga, restoran se ne pridržava standardna čistoće, pa su tako zatekli hladnjak, podove i pećnicu prekrivene masnoćom i prljavštinom, a zapakiranim žabljim krakovima i mesu rakova odavno je istekao rok trajanja.

Policija je angažirala i forenzičare da pogledaju sliku, a i njima se na prvi pogled čini da se radi o ljudskim stopalima.

24 sata.hr

Komentari