SMOTRA U LIVNU “LIVANJSKE MAŽORETKINJE I GOSTI”

Jučer je u organizaciji Plesnog kluba „Paganini“ u Livnu održana smotra mažoretkinja pod nazivom „Livanjske mažoretkinje i gosti“. Ugostile su timove iz Neuma, Novog Travnika, Trilja, Kaštela i Vodica.

 

Svečani promenadni defile s 200 mažoretkinja počeo je u 19.00 sati glavnim korzom, a prigodni program održan je na Trgu kralja Tomislava.
Dobrodošlicu nazočnima uputila je predstojnica Službe za opću upravu i društvene djelatnosti Grada Livna gđa Anđelka Knežević. Smotru je službeno otvorila resorna ministrica znanosti, prosvjete, kulture i sporta HBŽ gđa Gordana Nakić. Posjetitelji nisu krili svoje oduševljenje raznolikim izvedbama tradicionalnog mažoret ples i twirlinga.

 

Livanjski trg krasili su veseli ritmovi, nasmijana i rasplesana mladost koja je kući ponijela nova prijateljstva i lijepe uspomene. Pokazale su svoje vještine u tehniciranju mažoret štapom, ali poslale i poruku o važnosti bavljenja tjelesnom aktivnošću, međusobnom druženju i suradnji. Svi timovi najljepši su ukrasi i promotori svojih gradova.

 

Generalni pokrovitelj manifestacije bila je Vlada HBŽ, a medijski pokrovitelji HRT, FTV, Televizija Herceg Bosne, Radio Livno i Relax portal.
Tehničku potporu pružili su Srednja strukovna škola Livno, ravnatelj gosp. Saša Grabovac i Caffe Pizzeria Metropolis.
Svima najljepša hvala!

Plesni klub Paganini

Atmosferu iz Livna pogledajte u foto galeriji:

GALERIJA