Španjolci otkrivaju: David Beckham ima senzacionalnu ponudu za Luku Modrića!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić igra svoju osmu sezonu u Real Madridu. Luka je često naglašavao da mu je želja oprostiti se u dresu kraljeva, no mediji često pišu o interesu drugih klubova.

Sada se pojavila informacija da ga želi Inter iz Miamija. Jedan od vlasnika kluba je bivši nogometaš David Beckham koji je i predsjednik, a Inter će se iduće godine natjecati u MLS ligi. U sjevernoameričku ligu često odlaze nogometne zvijezde na zalasku karijere poput Zlatana Ibrahimovića ili Waynea Rooneyja.

– Moguća nova Modrićeva destinacija je predivni grad Miami. David Beckham, jedan od vlasnika Intera iz Miamija, želi da Luka u tom klubu završi karijeru – otkrio je španjolski novinar Eduardo Inda gostujući u jednoj emisiji. Španjolski novinar, koji je i vlasnik portala OKDiario, kaže da Real Madrid ne bi imao ništa protiv.

– Real Madrid bi ga pustio jer će Modrić iduće sezone navršiti 35 godina – dodao je Inda. Modriću ugovor s Realom traje do idućeg ljeta, a u klubu će odlučiti hoće li produžiti suradnju ili će Hrvat moći otići bez odštete.