Srpski mediji tvrde: Ovaj je čovjek ‘zaslužan’ za bračni krah Severine i Igora Kojića

Ovih dana Severina i Igor Kojić trebali bi proslaviti pet godina bračne sreće, no umjesto idile u fokus javnosti sve češće izlaze informacije o nevoljama u njihovom raju.

Nagađanja o razvodu 48-godišnje splitske pjevačice i njezinog 15 godina mlađeg partnera traju već neko vrijeme, a srpski mediji sada pišu kako je za definitivan kraj njihova narušena odnosa kriv Severinin dugogodišnji poslovni suradnik Tomica Petrović s kojim se navodno početkom godine razišla jer se, kako tvrde srpski mediji, od početka protivio vezi i braku pjevačice i Kojića.

Mnoge je iznenadila Severinina odluka da krene dalje bez Petrovića koji joj je dva desetljeća uspješno vodio karijeru, ugovarao nastupe, organizirao koncerte, sklapao sponzorstva i brinuo o financijama. Početkom godine Severina je Tomici pružila ruku pomirenja, a to je navodno poprilično razbjesnilo Igora. Baš kao i nedavna objava na profilu pjevačice na kojoj pozira s prijateljima među kojima je i Petrović.

Severina je uz fotografiju napisala da je to njezin mali krug velikih ljudi, a ispod objave, kako navodi Story, javio se i ljutiti Kojić.

“Ako kreneš od ovog prvog, veliki krug malih ljudi. Kad je kašika u medu, oko tebe sto lica, kad si u problemu, samo Bog i porodica. Čuvaj se onog koji poružni kad se smije”, navodno je Severini napisao Igor međutim taj komentar više nije vidljiv na profilu pjevačice.

www.vecernji.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply