STOŽERNI NAMETNICI

Proljećem, a onda sve do kasne jeseni, narod se od pamtivijeka susreće sa raznoraznim nametnicima koji im zagorčavaju život. Od krumpirove zlatice, buđavosti žita, do raznoraznih ušiju. Za mnoge te bolešćurine moderna nauka je proizvela razna sredstva te donekle pomogla narodu u borbi sa nametnicima. Na našu žalost protiv nekih bolešćurina još nema lijeka.

Neki paraziti, oli nametnici, su toliko genetski prilagodljivi da je trenutno nauka nemoćna. Svake četiri godine oni evoluiraju na takav način da brišu kolektivnu svijest naroda, koji tako restartiran nanovo postaje retardiran. Genetske mutacije stožernih nametnika su dovedene do savršensta, čak spadaju i u mistične sfere manipulativnog djelovanja. Kod većine naroda izazivaju stanje latentnosti, neaktivnosti i učahurenosti.

Svi oni koji, valjda otpornijom genetikom, nekim čudom ostanu nezaraženi poodavno su promjenili stanište. Tako će u slijedećih nekoliko mjeseci stožerni nametnici izaći iz četverogodišnjih čahura i razmiliti se desetkovanom županijom uvjeravajući nas da su oni jedni, jedini. Da su oni ti bez kojih ne sviće, a da smrkava sa njima to svi znamo. Uvjeravat će nas svim silama da živimo k’o Bogovi i da nismo svjesni blagodati koje imamo.

A kojim slučajem da uvide otpornost na stožernu boljku, plasirat će teorije zavjere tj. OPSTOJNOSTI. Nemojte se stoga čuditi ako uskoro pročitate vijest o tome kako su Žuju presreli navijači Želje i to njih 240 te je htjeli silovati svaki po četri puta. Kako u Koprivnici, u šumi ćući 3756 mudžahedina, a kako bi ćućili do pred izbore, SDA im daje laksative. Na Husinom vrilu niče hidrocentrala od 5612 mW, Glavati otvara šahte, Stipendista oprašta kazne, silovanja, pljačke … Svako dijete uz dječji dobija gratis lizu. Hej, liiiizuuu!

I onda se nađe stoka ovako k’o ja i tvrdi da je loše. Prosto me sramota. MilijanKo