STRAVIČNA ISPOVIJEST: Muž svećenik me prvo istuče, pa ode služiti liturgiju i propovijedati narodu!

Nesretna žena M. L., čiji suprug radi kao svećenik, priča o paklu kroz koji svakodnevno prolazi, jer je muž svakodnevno zlostavlja.

zena

“Koliko me je samo puta tukao, pa odlazio služiti liturgiju i ispovijeda ljude. Zlostavljao me je pred djecom i njih huškao da me napadaju. Život s njim je bio pakao “, kazala je.

Ova žena potječe iz pobožne srbijanske obitelji, koja je bila ponosna na svoju mezimicu, jer je za muža izabrala svešteno lice.

“Bio je fin i miran. Poznavali smo se tek nekoliko mjeseci kada smo riješili da se uzmemo. Bila sam sretna. Vjerovala sam da je on odličan izbor, jer sam se zaljubila i nikada nisam sumnjala u njegove namjere “, priča M. L., koja je prvi šamar dobila kada je njihovo prvo dijete imalo samo godinu dana.

Od tog momenta nije prestajao je zlostavlja.

“U telefonskom imeniku sam bila upisana kao” krava “. Kada bismo sjeli na kauč, on bi postavio jastuke između, kako ne bi morao da me gleda. Koliko sam samo puta klečala i molila samo da mi kaže zašto sve to radi. Vrijeđao me je čak i pred gostima, ali nitko nije smio da mu se suprostavi “, kaže nesretna žena i navodi da je njen bivši muž bio uzoran na svom poslu, ali da ga nisu svi poštovali jer su znali kako se ponaša prema svojoj obitelji, piše “Telegraph” …

Kada se M. L. povjerila ocu, u prvi mah ju je savjetovao da se ne razvodi od muža jer je on svećenik.

“Za pomoć sam se obratila i nadležnom vladiki. Rekao mi je da moram čuvam obitelj i služim djeci i mužu i da protiv toga ne smijem. Pitala sam ga u kojoj svetoj knjizi piše da muškarac može maltretira ženu “, kaže M. L.

Njezin brak je trajao 17 godina, a batine su postale svakodnevnica. Njihovo četvero djece čitavo vrijeme je gledalo što joj je radio.

“Govorio im je da mogu me šutnu jer ne služim ničemu. Kada jedan moj sin počeo usvaja taj model ponašanja, odvela sam ga kod psihijatra “, kaže M. L. koja je riješila da pobjegne od nasilnika po svaku cijenu.

Međutim, sud je donio odluku da djeca ostanu s njim, iako su mališani bili na meti njegovog zlostavljanja.

Komentari