Stručnjaci su otkrili najveće zablude ljubavi: Ne možete promijeniti svojeg partnera!

Neki misle kako je bolje biti u lošoj vezi, nego biti sam, dok drugi vjeruju da će ljubav trajati zauvijek. Ipak, ove stvarni nisu točne, a stručnjaci su otkrili pravu istinu.

Mit 1: Ako se odmah ne osjeti privlačnost prema nekome, ništa od veze Važno je znati kako seksualna privlačnost nije uvijek povezana s pravom ljubavi. Emocije se s vremenom mijenjaju i postaju snažnije, a prijatelji postaju ljubavnici. Naravno, prvo je potrebno dati priliku da se veza uopće razvije.

Mit 2: Žene imaju drugačije emocije Žene i muškarci jednako osjećaju, ali različito izražavaju emocije. Dok muškarci pokušavaju biti suzdržani i ne pokazuju kako se osjećaju, žene su nešto emotivnije.

Mit 3: Bolje je biti u lošoj vezi nego biti sam Ne treba ulaziti u vezu iz pogrešnih razloga. Nekada je dobro biti sam i zadovoljan.

Mit 4: Promijenit ćete partnera  Iako brojni ovo pokušavaju, osobu je vrlo teško promijeniti. Ljudi se mijenjaju samo kada žele i kada su spremni na promjenu i nitko ne može utjecati na to.

Mit 5: Neslaganja su loša U svakoj vezi postoje određene nesuglasice i one nisu nužno zlo. Važno je komunikacijom riješiti stvari.

Mit 6: Privlačnost s vremenom nestaje ili Vječna ljubav treba trajati zauvijek Veza se s vremenom mijenja, baš kao i partneri. Ne mora značiti da će s vremenom privlačnost i ljubav nestati, već će jednostavno dobiti neku drugu razinu.