Braća Stanići investiraju u proizvodnju u Livnu!

Studio Bellini Design, livanjsko poduzeće koje osigurava vrhunsku ponudu namještaja i pratećih sadržaja za opremanje interijera, kupilo je Tvornicu modne odjeće Livno.
Vlasnici Studija Bellini Designa Vjekoslav i Miroslav Stanić iz Livna odlučili su usavršiti svoju ponudu kroz nove projekte, te ujedno svojim radom doprinijeti jačanju domaćeg tržišta.

Kupovinom Tvornice modne odjeće Livno, započelo se s realizacijom projekta pokretanja vlastite proizvodnje namještaja, a nastavilo se otvaranjem novog izložbenog salona na površini od oko 2.000 metara kvadratnih.

Poduzeće koje trenutno broji 11 zaposlenih, omogućilo bi ovim proizvodnim pogonom otvaranje većeg broja novih radnih mjesta.

Uloživši svoje napore, trud, profesionalni pristup i najsuvremeniju tehnologiju Vjekoslav i Miroslav Stanić ustrajni su i nadalje participirati na bh. tržištu.

No, poduzeće Bellini sve je zastupljenije na tržištu susjedne Republike Hrvatske, od čega se gotovo pola proizvodnog asortimana plasira u susjednu Splitsko-dalmatinsku županiju. Nedostatak kvalificirane radne snage jedna je od poteškoća s kojima se kao i ostali privrednici ove županije suočavaju,.