SVATOVI U SRBIJI UPROPASTILI SVADBU: Mlada rekla da zadržava svoje prezime, a onda je nastao opći kaos!

Mnogi mladenci, prije odluke o zadržavanju ili promjeni prezimena, raspravljaju o tome, ali čini se da su ti Leskovci to morali učiniti sa svojim rođacima. Incident među svadbenim gostima odvijao se u poznatom gradskom restoranu nakon što je mladi matičaru obavijestio da čuva svoje prezime i dodaje muža.

svatovi

Prema riječima djelatnika Gradske maternice, u posljednjih godinu dana samo je 20 posto djevojaka odlučilo zadržati svoje prezime ili dodati supružnika nakon braka, piše “Kurir” …

“Ku ** o!”, Nakon mladeži, donesena je odluka iz dubine prodaje, a tu je štetu izrekao osobno. Prema glazbenicima koji su zabavljali goste, ništa nije bilo isto za veselje.

“Nakon toga su se prije borili. Kako je to bilo neugodno, bilo je tako smiješno jer se radi o uglednim urbanim obiteljima. Oba imaju “rodovnice” uspješnih poslovnih ljudi Leskovca, kažu glazbenici.

“Kad je svekrva bila usred svađe, rekla je:” Stupid ku ** o! “, Ona je odgovorila:” A što je glupo? “, Nakon čega je u hodniku stvoren opći smijeh”, prenosi basist u svadbenom sastavu, Priču potvrđuju konobari i neki vjenčani gosti.

Nažalost, naizgled šala nije zaustavila netrpeljivost među svadbenim gostima, ali nekoliko sati kasnije, sve je kulminiralo u borbi općeg gosta, pa je slavljenje dvoje mladih ljubavnika bilo nasilno dovršeno.