Svjetski prvak u reliju skrivio sudar u Zagrebu: Potom imao i nesporazum s policijom

Vozač WRC Croatia Rally i sedmerostruki svjetski prvak u rallyju Sebastien Ogier jutros je nešto prije 7 sati ujutro izazvao lakšu prometnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik.

Kod autobusnog stajališta ispred Kauflanda u Novom Zagrebu sudarili su se BMW i Toyota Yaris, a prvak je navodno bio na putu na početni brzinski ispit te se htio zaustaviti na stanici preko puta Muzeja suvremene umjetnosti. No, pritom je udario bočno u osobno vozilo koje je prošlo s lakšim oštećenjima. Snimka koja se širi društvenim mrežama pokazuje kako je Ogier skretao u traku u kojoj je bio drugi automobil.

U novoj snimci vidi se kako netko iz organizacije pokušava riješiti situaciju s prometnom policijom dok Ogier govori kako mora ići. Kada je Ogier upalio auto kako bi se odvezao, jedan od policajaca stao je ispred auta i rukama ga pokušao zaustaviti, no čini se kako svjetski prvak nije htio čekati. Policajac ga je jedva izbjegao i izmaknuo se u zadnjem trenutku kada je Ogier krenuo bez obzira na policajca ispred svog auta.

Iz zagrebačke policije kratko su potvrdili kako je jutros došlo do sudara dva automobila u kojem je nastala samo materijalna šteta te nije bilo ozlijeđenih i dodali da će više informacija biti poznato nakon očevida.

www.vecernji.ba