TADIJA LJUBIČIĆ / ‘Ocvali spletkar’ pokušava umrtviti ostatak vlastita naroda

U svezi potpunog desastera glede izmjena Izbornog zakona u BIH, niti Čovićevi medijski propagandisti – Krešić i Pavković – ne mogu nivelirati potpuni krah i poraz.
.
Neuspjeh Čović – Plenkovićeve politike “europskih vrijednosti ” u srazu sa pametnim metodama ‘političkog Sarajeva’ koje je promidžbeno potpuno potuklo zastarjeli stil ocvalih HDZ-ovih kadrova i uz pomoć svoje i turske dijaspore, potpomognute katarskim novcem, sramno bacilo na koljena hrvatsku vanjsku politiku.
.
U svim segmentima je bošnjačka politika nadjačala nepostojeću hrvatsku!
.
Ostaci bošnjačke UDBE, utjelovljene u AID-u, a istrenirane po VAVAK-u, odnijela je pobjedu u obradi međunarodnih dužnosnika nad hrvatskim nesposobnjakovićima.
.
Isto tako, vođeni ogromnim entuzijazmom kakav je imalo hrvatsko iseljeništvo u eri stvaranja države, mudrom politikom, uz pomoć turskih udruga, promaknuli su nekoliko članova u parlamente zemalja gdje žive.
.
Hrvatski svjetski kongres je potpuno servilna i nesposobna udruga zvučnoga imena, ali kao takva nikada ništa pametna napravila nije. Bila i ostala klub za namicanje glasova HDZ-u u 11. izbornoj jedinici i – ništa više.
.
Vođena od političkih nesposobnjakovića kojima je jedini cilj isprazno naslikavanje s HDZ-ovim dužnosnicima i nadanje kako će dobiti koje mjesto na izbornoj listi.
.
U Bošnjaka koji su krenuli u ‘konačni obračun’ s Hrvatima je uočljiv zanos kakav su Hrvati imali 90-ih.
.
Koliko god je Čoviću i Plenkoviću prirođeno uvlakaštvo i ropska poniznost naspram jačih od sebe (EU dužnosnici raznih boja), toliko se surovi prema vlastitoj oporbi (navlastito HDZ BiH).
.
Koliko bili totalno nesposobni u srazu s muslimanskom politikom, toliko se mora Čoviću odati priznanje za potpuno uništenje unutarhrvatske oporbe koje je degradirao na razinu pudlica kojima baci koju mrvicu sa svoga stola.
.
Hrvati su jedina etnija u BiH koja nema oporbu, koju je politički luzer popuno eutanizirao. Sluđeni narod kojemu su oduzeta politička prava i ugrožen opstanak nikada nije ni ustao u obranu istih.
.
Nikada od 1990.-2022. ni jedan Hrvat nije izišao prosvjedovati.   Zadnji put je to pred rat radio kad su mu pametnjakovići rekli da Srbi prave “atomsku bombu ” u Duvnu zvanu akcelerator!
.
Danas su omamljeni kladionicama kao stanovnici Indokine opijumom, koje im je kao zadnjim retardima servirala vladajuća družina.
.
‘Ocvali spletkar’ pokušava sinekurama, ucjenama i jeftinom promidžbom umrtviti ostatak vlastita naroda kako bi mogao poslije izbora trgovati s jačima od sebe.
.
Dotle se hrvatska “opozicija” zadovoljila kojom suhom kosti s njegova astala.
.
Tadija Ljubičić