TKO SU IZDAJNICI HRVATA U BiH: Slast pobjede u kojoj nema mjesta za izdajice

SARAJEVO – U utorak 27.11.2018. godine održana je konstituirajuća sjednica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH na kojoj je izabran Predsjednik tog doma Elvir Karajbić iz SDP-a,unatoč izlasku zastupnika koalicije okupljene oko HDZ-a BiH, i hrvatskog zajedništva dok je bilo glasovanje.

Od ukupno 98 zastupnika tog doma njih 52 okupljenih oko lijevog građanskog bloka predvođenih SDP-om, DF-om, Našom strankom, Nezavisnim blokom, Pokretom demokratske akcije i SBB-om, je odlučilo o novom predsjedavajućem s čime se nisu složile stranke SDA i koalicija hrvatskih stranaka okupljenih oko HDZ-a BiH i HZ-a, jer su smatrale kako je prekršen Poslovnik o radu tog doma. Nakon izbora predsjedavajućeg isti je prekinuo sjednicu jer se nisu stekli uvjeti za izbor dva dopredsjedatelja tog doma koji prema Poslovniku moraju biti iz reda druga dva konstitutivna naroda koji nisu iste nacionalnosti kao predsjedatelj (Srbin i Hrvat).

Istog dana kada je bila konstituirajuća sjednica Zastupničkog doma Parlamenta FBiH, u Mostaru je održana sjednica HNS-a na kojoj su bili predstavnici svih najvažnijih hrvatskih stranaka u BiH na kojoj je postignuto suglasje kako će ta koalicija hrvatskih stranka nastupati zajednički na svim nivoima vlasti u BiH, i gdje će biti nemoguće sastaviti vlast na bilo kojoj razini bez hrvatskih predstavnika, kako je to rekao predsjednik HNS-a dr.Dragan Čović nakon te sjednice.

Pisac ovih redaka ja dolje potpisani Vlado Marušić sam prije konstituirajuće sjednice Zastupničkog doma javno rekao kako će se svi izabrani hrvatski zastupnici u Zastupnički dom Parlamenta FBiH nakon 07.10.2018. godine smatrati izdajnicima ili veleizdajnicima ukoliko odu na tu konstituirajuću sjednicu Zastupničkog doma ili pak Doma naroda ukoliko se prije ne dogodi promjena izbornog zakona u BiH kojom bi se Hrvatima omogućilo biranje njihovih legalnih i legitimnih zastupnika i predstavnika na svim nivoima vlasti u BiH i FBiH.

Predlagao sam bojkot implementacije izbornih rezultata na svim nivoima vlasti u BiH i FBiH (a u tome nisam bio usamljen), ukoliko se ta promjena izbornog zakona ne dogodi. Predložio sam također hrvatskom narodu da stranku HDZ BIH i sve druge hrvatske stranke okupljene oko HDZ-a BiH na izborima 07.10.2018. godine hrvatski narod satare u prahu i pepelu ukoliko odu na konstituirajuću sjednicu Zastupničkog doma Parlamenta prije promjena izbornog zakona u BiH jer konačno ništa drugo i ne zaslužuju.

Imajući u vidu kako se promjena izbornog zakona prije te sjednice nije dogodila a izabrani zastupnici hrvatskog naroda su otišli na tu sjednicu oni automatizmom postaju i ostaju izdajnici hrvatskog naroda, uvlačiguzi, uhljebi i ulizice. Najgora vrsta izroda hrvatskog naroda bez obzira tko im je naložio odlazak u Sarajevo na tu sjednicu.

Jer duša se ne prodaje a oni su svi zbog svojih fotelja i uskogrudnih sitnih interesa radije izabrali izdaju hrvatskog naroda nego li najuzvišenije interese i ciljeve naroda koji im je (i ako im je uopće dao povjerenje) na listopadskim izborima u BiH 2018. godine.

Poštovani čitatelji ovih redaka kako bismo do kraja bili vjerodostojni sada ćemo vam predočiti imena i prezimena izabranih hrvatskih predstavnika u Zastupnički dom Parlamenta FBiH koji se imaju od danas smatrati izdajnicima hrvatskog naroda a oni su:

1.Dario Knezović,
2.Marinko Čavara,
3.Stanko Musa,
4.Lidija Bradara,
5.Ivica Pavković,
6.Jelka Milićević,
7.Marijan Klajić,
8.Mladen Bošković,
9.Petar Galić,
10.Josip Martić,
11.Boris Marjanović,
12.Ante Baković,
13.Delfa Dejanović,
14.Ivan Musa,
15.Mijo Krešić,
16.Goran Opsenica – nadimak SRBIN, plus zastupnici ispred hrvatskog zajedništva HDZ-a 1990:
1.Boro Krišto
2.Luka Faletar.

Mnogi će se od vas zapitati zbog čega su oni izdajnici svekolikih interesa hrvatskog naroda pa smo vam dužni ponuditi i odgovore na to pitanje.

Nakon listopadskih izbora lijeve građanske stranke u BiH ili nova Alijansa za promjene uz pomoć interesnih skupina iz EU okupljene oko stranaka SDP, DF, Naše stranke, Nezavisnog bloka, pokreta demokratske akcije su smislile pakleni plan kako bi hrvatski narod svele na nacionalnu manjinu birajući mu predstavnike mimo legitimne i legalne volje hrvatskog naroda u BiH te su mu izabrale člana predsjedništva BiH ispred hrvatskog naroda Željka Komšića što je hrvatski narod znao prepoznati i zbog čega ga je proglasio personom non grata u svim hrvatskim općinama i gradovima, a što se najslikovitije može vidjeti iz veličanstvene povorke protiv njegova izbora u Mostaru na kojoj se okupilo preko 20 000 Hrvata koji su u isti glas vikali:“Not my president“.

Ipak, bez obzira na taj izbor stranke lijeve građanske inicijative se nisu ni tu smirile već su u većinskim muslimanskim ili bošnjačkim županijama napravile koalicije bez stranke SDA i preuzele vlast u tim županijama bez obzira što je SDA relativni pobjednik izbora u BiH i FBiH. Kada su izvršile i tu drugu fazu zločinačkog nauma stranke lijeve građanske orijentacije koje zagovaraju građansku BiH, odnosno državu bez boje, okusa i mirisa, neku rodnu državu, gdje smo svi isti, gdje se gubi smisao vjere i identiteta, bez kojih je hrvatski narod osuđen na nestanak što se već događa, državu jednog naroda bez vlasti tzv. “nacionalističkih“ stranaka SDA i HDZ BiH, stranke lijevog građanskog bloka svoj pakleni plan nastavljaju i u Parlamentu FBiH.

S obzirom kako sam ja kao pisac ovih redaka a usrdno se nadam i velika većina domoljubno osviještenih Hrvata u BiH jako dobro znao nakon izbora Željka Komšića za člana predsjedništva BiH ispred tzv.“hrvatskog naroda“ kako će ove stranke okupljene u nekoj novoj Alijansi za promjene, koja je dok je bila na vlasti u BiH 200.0 godine po opće prihvaćenim načelima i parametrima najgora vlast u povijesti BiH od završetka Domovinskog rata u BiH do danas, početi po istoj recepturi preuzimati vlast i u županijama FBiH a konačno i u Parlamentu FBiH to sam predlagao HDZ-u BiH i hrvatskim strankama okupljenim oko te stranke da bojkotiraju odnosno opstruiraju provedbu izbora u BiH do konačne promjene izbornog zakona u BiH i smjene nelegalno i nelegitimno izabranog člana predsjedništva BiH Željka Komšića.

To sam predlagao jer je hrvatski narod samo tako mogao pokazati i dokazati svoju suverenost i svoju konstitutivnost na cijelom području BiH i FBiH. Da su kojim slučajem izabrani predstavnici hrvatskog naroda u Zastupnički dom Parlamenta FBiH to učinili imali bi iza sebe moćnu silu, moćnu vojsku hrvatskih domoljuba i anđela koji bi stali u zaštitu svojih odabranih predstavnika. No, odabrani predstavnici hrvatskog naroda u Parlament FBiH, točnije njegov zastupnički dom su radije izabrali biti sluge i robovi, odnosno moneta za potkusurivanje velikomuslimanskih ili velikobošnjačkih interesa nego li svekolikih interesa hrvatskog naroda u BiH.

Pisac ovih redaka je čak nagovijestio kako je scenarij u kojemu će se konstituirati Zastupnički dom Parlamenta FBiH bez predstavnika hrvatskog naroda najbolji mogući scenarij jer će se odmah na djelu ukazati projekt velikomuslimanske ili velikobošnjačke politike u BiH i FBiH o građanskoj državi BiH, odnosno jednonacionalnom entitetu što je već odavno na dijelu samo ga je netko trebao blagosloviti. I neka je blagoslovljen ali bez hrvatskih predstavnika za što sam navijao i za što smo svi navijali.

Međutim, dogodilo se upravo suprotno. Izabrani predstavnici hrvatskog naroda u Zastupnički dom su se pojavili na konstituirajućoj sjednici Zastupničkog doma čime su načinili smrtni grijeh. Ukupno je 95 zastupnika zastupničkog doma a među njima i izabrani predstavnici hrvatskog naroda preuzelo svoje zastupničke mandate čime su načinili neoprostivi grijeh prema svom narodu koji im je dao povjerenje na izborima. Hrvatskom narodu ne bi bilo krivo da su kojim slučajem njihovi izabrani predstavnici glupi pa su upali u zabludu zbog svoje gluposti, no to ovdje nije slučaj. Zbog svojih uskogrudnih i stranačkih interesa u kojima se love što bolje pozicije u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti u FBiH, te pozicije u JP (javnim poduzećima) i NO (nadzornim odborima) uz visoke zastupničke plaće i dnevnice, u kojima oni naredne 4/četiri godine uživaju od kojih je velika većina tih benefita našem narodu poznata zaboravili su na jednu sitnicu koja njima izgleda sitna i beznačajna a ona je: hrvatski narod, a upravo taj narod će im doći glave jer taj narod za razliku od njih ne boluje od anemije i demencije i uvijek će doći i naplatiti štetu koju su im njihovi izabrani predstavnici načinili svojom ulizivačkom politikom.

Sada će neki od prozvanih i njihovih dušobrižnika reći kako oni nisu načinili nikakav grijeh ako su se pojavili na konstituiranju Zastupničkog doma jer se vitalni nacionalni interesi jednog naroda svejedno štite u Domu naroda ali i tu im se može parirati. Ni tu lijeve građanske stranke, kojima je još uvijek u srcu zvijezda petokraka i drug Tito, neće ništa prepustiti slučaju, jer će one imati svoje zastupnike osim svih iz reda muslimanskog naroda, i iz reda srpskog i iz reda ostalih, i tu će zaustaviti svaku inicijativu hrvatskog naroda kroz neke druge koalicije ili alijanse, odnosno kroz izmjene poslovnika o radu oba doma Parlamenta FBiH koje će im to omogućiti a ukoliko klub poslanika hrvatskog naroda u Domu naroda i uspije kojim slučajem zaustaviti majorizaciju hrvatskog naroda stvari se opet vraćaju na početak u Zastupnički dom Parlamenta FBiH gdje ih čekaju nabrijani i nanovo oživljeni partizanski sljedbenici poput Damira Mašića, predsjedatelja Karajbića, Mahira Mešalića, novih Zukana Heleza, te mnogih drugih partizanskom ideologijom zadojenih zastupnika lijevog građanskog bloka, koji će svaku takvu inicijativu sasjeći u korijenu.

Zbog čega se konačno vrtjeti u krug kada je neminovnost jako dobro poznata svakome pa i ovim izdajicama hrvatskog naroda u klupama federalnog Parlamenta FBiH. Neminovnost koja ovaj brod zvan BiH ili FBiH gura u sve veće dubine jer propušta na sve strane i davno ga je trebalo napustiti. Jer već davno su prevaiziđene priče kako kapetan brod napušta zadnji jer na ovom brodu zvanom BiH ili FBiH oblijepljenog ljiljanima već odavno nema kapetana. Zapravo nikada ga nije ni bilo i on je plovio onamo kamo ga usmjeri onaj koji ima više posade uza se. Zašto ne prihvatiti neminovnost koja rađa treću teritorijalnu jedinicu hrvatskog naroda u BiH s diskontinuitetom područja koja dolazi? Zašto odgađati njen početak vrteći se u krug kao na ringišpilu kojeg kontrolira i sve brže okreću partizani u lijevom građanskom bloku u BiH jer imaju ključeve brave u koje nemilice trpaju žetone koje im plaćaju Hrvati? Zašto odgađati neminovnost koja rađa nekim novim hrvatskim jutrima u kojima će hrvatski narod konačno okusiti istinsku slast pobjede začete u Domovinskom ratu u BiH? Pobjede u kojoj nema mjesta za izdajice hrvatskog naroda.

Autor: Vlado Marušić / Dnevno.ba

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply