Tomislavgrad / U prometnoj nesreći smrtno stradalo petogodišnje dijete

Dana, 02.06.2021. godine u 11,50 sati dogodila se prometna nezgoda sa smrtno stradalom osobom i većom materijalnom štetom na magistralnom  putu Tomislavgrad – Posušje u mjestu Kovači, Tomislavgrad, u kojoj su sudjelovali N.K. rođen 1993. godine u Mostaru, upravljajući teretnim motornim vozilom marke “Mercedes” reg. oznaka E 36 K 958 i R.M. rođen 1994. godine u Prozoru , nastanjen u mjestu Oplećani, Tomislavgrad, upravljajući motornim vozilom marke “Škoda” reg. oznaka K49 T 859.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad,dežurni Županijski tužitelj, djelatnici DVD Tomislavgrad  i dežurni liječnik DZ Tomislavgrad, te tom prilikom utvrdili da su se kao suputnici u m/v marke “Škoda” nalazile dvije maloljetne osobe, djeca rođena 2015. i 2018. godine.

Od strane dežurnog liječnika DZ Tomislavgrad izvršen je pregled tijela djeteta rođenog 2015. godine, te konstatirana smrt.

Nakon završenog očevida tijelo smrtno stradalog djeteta prevezeno je u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će biti obavljena obdukcija. (MUP HBŽ)