Toni Pavić novom pjesmom donosi “Melankoliju”

Baladom prepunom sjete i snažnih osjećaja mladi glazbenik Toni Pavić donosi nešto drugačiji glazbeni izričaj od dosadašnjih pjesama. Melankoličan spoj gitare i harmonike, emotivan izričaj i stihovi „uvenula je ljubav kao ruža, a zalilo je na stotine suza“ otkrivaju notu onih pjesama koje brzo ulaze u uho i dugo tu ostaju.

Melankolična atmosfera je prožeta glazbom i stihovima čiji je autor Zvonimir Jerković, a aranžirao ju je Toni Pavić. “Melankolija je nešto što nisam tražio, ali me je našla u pravom trenutku. Zvone mi je poslao pjesmu jer ga je zanimalo kako će zvučati kada je ja otpjevam, a meni je jedan refren bio i više nego dovoljan da je zavolim.

Kada je on rekao „tvoja je!“, krenuli smo raditi na njoj i tako se formirala dobra ekipa koja je već sada zaslužna za dosta toga novog što se sprema. Ozbiljno smo podigli ljestvicu, a melankolija je najbolji mogući uvod u sve to“, priča Toni. Melankolija je glazbeno zrelija od Tonijevih dosadašnjih singlova i najavljuje zaokret glazbenog izričaja koji je bliži popu.

Glazbeni producent je Gabrijel Prusina iz produkcije Mass Studios iz Mostara, a scenarij i režiju video spota potpisuje Luka Mamuza iz studija Foto Marin.

Toni je sve prepoznatljiviji po odličnim svirkama i nastupima uživo diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a najavljuje ih i više u nadolazećem razdoblju. Samostalnu glazbenu karijeru Toni Pavić započeo je 2015. i do sada je objavio šest singlova, a u pripremi je još zanimljivih suradnji i pjesama.

 

www.vecernji.ba