Torbice iz Tomislavgrada osvajaju svijet visoke mode u Rimu!

Marija Perić i njezin tim imali su čast pokazati ljepotu i raskoš dizajna My Lovely Bag torbica na modnoj reviji u Rimu. Revija je održana 8. ožujka u knjižnici „Libreria Enoarcano“, povijesnom prostoru iz 16 stoljeća. Knjižnica se nalazi u neposrednoj blizini rimskoga Koloseuma.

” U Rim smo došli na poziv udruge “Hrvatsko-talijanski mozaik Rim“ koji su pomogli realizaciji ovoga divnog događaja”, kaže za Tomislavcity mlada dizajnerica koja u posljednje vrijeme postiže sve veći uspjeh istančanim i orginalnim ručno izrađenim torbicama. Polako, ali sigurno ovaj duvanjski brend osvaja međunarodno tržište.

Reviju su iz prvih redova budno pratile Ivana Milin, predsjednica Hrvatsko-talijanske udruge, Mladenka Šarac Rončević, zamjenica hrvatskog veleposlanika u Italiji, Nevenka Grdinić, generalna konzulica Hrvatske u Trstu, Jennifer Landini (AWAR, američka udruga žena u Rimu), Zaklin Jacoby, američka umjetnica te brojne utjecajne dame iz Italije, Poljske, Palestine, Velike Britanije i SAD-a.

”Predstaviti svoj dizajn u Italiji – prijestolnici mode, jednako je ostvarenju snova. Za mene je održavanje ove revije bilo nevjerojatna čast, nezaboravno iskustvo te velika kruna moga dosadašnjeg rada i rada moga tima”, naglašava ganuta i ponosna dizajnerica Perić i dodaje da su novi modeli torbica koje su posjetitelji imali priliku ekskluzivno vidjeti izazvali veliko oduševljenje.

Modna revija se održala na Međunarodni dan žena i simbolično predstavila žensku snagu, ljepotu i svestranost. Reviju su nosile mlade Hrvatice koje žive u Rimu.

”Već sljedećega dana stigle su nam i prve ponude i nove suradnje tako da je već ova večer rezultirala i prvim uspješnim korakom za otvaranje novih My Lovely priča u svijetu”, otkriva Marija Perić i dodaje da ovo bilo nemoguće ostvariti bez udruge  Hrvatsko- talijanski mozaik Rim kojoj My Lovely Bag tim zahvaljuje na podršci i pozivu u Rim.

Ovo je novi početak i prekretnica u Marijinoj karijeri i promoviranju duvanjskoga modnog brenda My Lovely Bag u svijetu visoke mode.