U tren oka srušio svjetskog prvaka: Stipe završio na leđima!

Bez obzira na slavu i zarađeni novac Stipe i dalje dolazi na posao u vatrogasnu postaju Valley View u Clevelandu

stipe

Stipe Miočić noćas po treći puta brani naslov UFC prvaka. Amerikanac hrvatskih korijena u nedjelju u ranim jutarnjim satima po srednjoeuropskom vremenu pokušat će ući u povijest slobodne borbe. U UFC spektaklu u Bostonu Stipe se bori protiv Francisa Ngannoua i pobijedi li Kamerunca postat će prvi borac koji je tri puta obranio naslov prvaka u teškoj kategoriji. Vatrogasac iz Clevelanda na vaganju je poručio svom suparniku: – Pojas ostaje kod mene! Kada se vratio u svlačionicu Stipu je dočekao još jedan izazivač – Daniel Cormier!

Nije se naš borac hrvao s američkom legendom već s njegovim sinom. Sedmogodišnji Daniel Cormier Jr.. sve je oduševio, pa čak je iznenadio i Miočića kojeg je za tren oka sruši na leđa. Svjetskom prvaku nije preostalo ništa drugo nego da preda borbu. Na UFC spektaklu Daniel Cormier brani naslov u poluteškoj kategoriji protiv Švicarca Volkana Oezdemira. Nakon što je UFC napravio reklamu Ngannou, promidžbeni video dobio je i Miočić.

– Deset godina sam vatrogasac, vrijeme je prošlo u trenu. Volim posao, dečki iz postaje su super. Kao braća smo. Uskoče mi kad moram otići ili ako trebamo zamijeniti smjene – rekao je Stipe Miočić. Bez obzira na slavu i zarađeni novac Stipe i dalje dolazi na posao u vatrogasnu postaju Valley View u Clevelandu. – Ne radim to zbog novca, UFC je moj poslodavac, ali biti vatrogasac je moja ljubav i strast. Ako nikad niste ušli u požar ili spasili nečiji život, onda to nikako ne možete razumjeti. Volim pomagati ljudima. Radio sam naporno da postanem vatrogasac i zašto bih sada odustao od toga – istaknuo je Stipe Miočić. Tijek borbe Miočić – Ngannou i izjave nakon nje možete pratiti na portalu Vecernji.hr u noći na nedjelju. Video možete pogledati OVDJE

www.vecernji.ba