Trik kako otključati automobil kada vam ključ ostane unutra

Ovaj trik je toliko jednostavan da bi svatko mogao uspjeti u otključavanju auta, a da pritom ne ošteti svog limenog ljubimca. Dovoljno je nekoliko minuta da se vrata otvore

 

trik

Rijetki su sretnici kojima se barem jednom u životu nije dogodilo da zalupe vratima automobila, on se zaključa i tek tada shvate da im je jedini ključ kojeg imaju ostao unutra.

 

Neki su išli toliko daleko da su pažljivo skidali zadnje staklo automobila, upuzali u vozilo, uzeli ključ pa sve vratili na mjesto. No, osim što je komplicirano i zahtijeva dosta vremena, to ne zna napraviti baš svatko, piše 24sata.hr.

 

Ali, ovaj trik je toliko jednostavan da bi zbilja bilo tko trebao uspjeti u tome bez da demolira svojeg limenog ljubimca. Sve što vam treba su komad nečeg tankoga i čvrstoga – čime ćete pažljivo malo odvojiti vrata i nešto nalik poluzi s kukicom na vrhu što možete provući kroz taj otvor i otključati vrata iznutra – to može biti i komad čvrste žice koji na jednom kraju savijete kliještima. Pogledajte u videu kako to napraviti:

www.vecernji.ba