Trudna djevojka poslala ljutitu poruku ocu svoga djeteta, ovakav odgovor nije očekivala

Djevojka po imenu Abbie napisala je da je trudna te da je on zadnji muškarac s kojim je spavala u posljednjih nekoliko mjeseci

Sophie Watch iz Swindona u Engleskoj iznenadila se kada je na mobitel dobila poruku od jedne djevojke koja joj je napisala kako je trudna te da je nazove da razgovaraju o tome. Djevojka po imenu Abbie napisala je da je trudna te da je on zadnji muškarac s kojim je spavala u posljednjih nekoliko mjeseci. Sophie je odmah shvatila da je djevojka poslala poruku na krivi broj te joj je to i napisala, no trudnica se nije dala.

s kojim je spavala u posljednjih nekoliko mjeseci. Sophie je odmah shvatila da je djevojka poslala poruku na krivi broj te joj je to i napisala, no trudnica se nije dala. – Kako to misliš? – napisala je trudna Abbie djevojci na što joj je ova ponovila da je poslala poruku na pogrešan broj. – J… se, uvijek bježiš od odgovornosti. Aidan, ovo je ozbiljno – upozna je bila Abbie. Sophie joj je nakon toga ponovila da nije poslala poruku Aidanu i rekla joj svoje ime nakon što ju je Abbie pitala tko je te joj je poslala čak i fotografiju. – Tako dakle, ti si mu djevojka? Reci svome kretenu od dečka da moramo razgovarati o ovome – napisala joj je Abbie koja i dalje nije vjerovala da postoji mogućnost da je poslala poruku na pogrešan broj mobitela. Sophie je cijelu prepisku objavila na Twitteru uz poruku “Aidane, samo da znaš, Abbie je trudna”, nakon čega su joj se mnogi počeli javljati, no još nije pronašla muškarca kojem je poruka bila namijenjena.

Večernji.ba