Tučnjava ispred sportske kladionice u Livnu!

Glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak:

-Imali smo jedan slučaj narušavanja javnog reda i mira ili, bolje rečeno, sudjelovanja više osoba u tučnjavi. Dana 11. studenog 2018. godine oko 14:25 je zaprimljena dojava da više osoba u Ul. Gabrijela Jurkića u Livnu, ispred sportske kladionice, narušava javni red i mir tučnjavom.

Policija je izišla na mjesto događaja i tu je zatečena muška osoba, rođena 1992. godine u Livnu, koja je imala vidljive ozljede na sebi. Odvezen je u Dom zdravlja gdje mu je ukazana liječnička pomoć. U obavljenom razgovoru sa istim, djelatnici policije su došli do saznanja da je u sportskoj kladionici napadnuta ta osoba od strane tri osobe starosti oko dvadesetak godina.

Kasnije su te osobe pronađene. Radi se o osobi rođenoj 1997. godine, inicijala I.S., zatim druga osoba, inicijala A.M. rođena 1996. godine i treća osoba, također, 1996. godište. I oni su imali određene ozljede, tako da su ove dvije osobe odvezene u Dom zdravlja gdje im je ukazana liječnička pomoć. Kasnije su svi pozvani u policiju, uzete su izjave i slijedi operativni rad, koji je u tijeku.