U Berlinu nestao Hrvat iz BiH koji je otišao raditi u Njemačku. Već mu se mjesecima gubi svaki trag

Stipo Perak je rođen je 1967. godine u mjestu Barevo u Bosni i Hercegovini, a kao mjesto prebivanja u službenoj potrazi se navodi mjesto Nerežišća u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Za Stipom Perakom, 56-godišnjakom, koji je nestao u Berlinu već nekoliko mjeseci traje opsežna potraga. Podaci o njegovom nestanku su objavljeni u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Prema tim podacima, Stipo Perak je rođen je 1967. godine u mjestu Barevo u Bosni i Hercegovini. Ima hrvatsko državljanstvo. Kao mjesto prebivanja u službenoj potrazi se navodi mjesto Nerežišća u Splitsko-dalmatinskoj županiji. U Njemačku je iz Hrvatske došao raditi, piše Fenix-magazin.

Njegov nestanak prijavljen 1. rujna 2023. a kako njegovi daljnji rođaci javljaju za Fenix, zadnji put je viđen u Berlinu, mobitel mu je ugašen a nije aktivan ni na društvenim mrežama.

Prema opisu kojeg je objavila policija, Stipo Perak je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i zelene oči, velike uši i slabije je tjelesne građe. U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju..

Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Večernji.ba