U Livnu održane sportske županijske igre HVIDR-e

Na igrama su sudjelovali ratni vojni invalidi iz podružnica Tomislavgrad, Livno i Kupres u sportskim disciplinama boćanje, pikado, streljaštvo i viseće kugle.

Zajednica Udruga HVIDR-e Hercegbosanske županije (HBŽ) u subotu je u Sportsko rekreacijskom centru Kamesnica – Podhum pored Livna organizirala XIX. sportske županijske kvalifikacijske igre. Na igrama su sudjelovali ratni vojni invalidi iz podružnica Tomislavgrad, Livno i Kupres u sportskim disciplinama boćanje, pikado, streljaštvo i viseće kugle.

“Najbolji plasirani u pojedinačnom i ekipnom dijelu natjecanja predstavljat će našu županiju na sportskim igrama HVIDR-e HVO HB koji će se u rujnu održati u Drveniku”, kazao je Feni predsjednik Zajednice Udruga HVIDR-e HBŽ-a Ante Jukić.

Uoči natjecanja položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod spomenika poginulim braniteljima u Livnu, gdje su nazočili predsjednik Vlade HBŽ-a Ivan Jozić, ravnateljica Uprave za pitanje branitelja HBŽ-a Ljilja Kovačević, predstavnici braniteljskih udruga proisteklih iz Domovinskog rata Hercegbosanske, Unsko-Sanske i Srednjobosanske županije.

https://www.bljesak.info