U Livnu održano natjecanje ”Sigurno u prometu”

Dana 5.svibnja u Livnu održano je 22. županijskog natjecanja „Sigurno u prometu2018“ za Hercegbosansku županiju koje se održalo u organizaciji Auto moto Kluba Livno i Auto moto Saveza u Bosni i Hercegovini ( AMSuBiH)

 

Na natjecanju je sudjelovalo devet škola iz Hercegbosanske županije. Prometno edukativna i natjecateljska akcija ima dva djela, ispit poznavanja prometnih propisa i praktičnog djela spretnosti vožnje bicikla.

Nakon zbrajanja bodova uslijedilo je pripetavanje u sporoj vožnji „puž vožnji“ u kategoriji djevojčica za drugo mjesto a u kategoriji dječaka za treće mjesto.

Rezultati županijskoga natjecanja „Sigurno u prometu 2018.“

Poredak škola:

OŠ Ivana Mažuranića – PŠ Franjo Nevistić- Šujica

Mislav Mioč – OŠ fra Miroslava Džaje-Kupres

OŠ „Stjepana Radića“ PŠ Prisoje

Dječaci:

Ivo Džeko – OŠ Ivana Mažuranića PŠ Franjo Nevistić- Šujica

Luka Pašalić – OŠ fra Miroslava Džaje-Kupres

Tomislav Krstanović- OŠ Ivana Mažuranića PŠ Franjo Nevistić- Šujica

Djevojčice:

Marija Brajko – OŠ Ivana Mažuranića – PŠ Franjo Nevistić- Šujica

Marija Bagarić- OŠ fra Miroslava Džaje-Kupres

Iva Brajko – OŠ Ivana Mažuranića – PŠ Franjo Nevistić- Šujica

”U ime organizatora zahvaljujemo se svim sudionicama natjecanja,kao i Ministarstvu prosvjete, znanosti, kulture i športa i Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegbosanske županije i gradonačelniku Grada Livna na izvrsnoj dosadašnjoj suradnji, a nadamo se istoj u sljedećem razdoblju”, priopćeno je iz AMK Livno.

Četiri najbolje plasirane djevojčice i dječaka predstavljati će Hercegbosansku županiju na međužupanijskom natjecanju koje će se održati 2.lipnja u Livnu.

Bljesak.info