U Livnu posebna regulacija prometa zbog Dalićeva dočeka

MUP Herceg-bosanske županije objavio je priopćenje o posebnoj regulaciji prometa povodom dočeka hrvatskog izbornika Zlatka Dalića.
U priopćenju se navodi da doček počinje u utorak u 19:00 sati na stadionu Zgona, a programom je predviđeno održavanje kulturno-umjetničkog i zabavnog programa te se očekuje dolazak od 30 do 40 tisuća stanovnika BiH i Hrvatske.

Kako navode iz MUP-a HBŽ-a, zbog dočeka se očekuje veći broj motornih vozila te je za sva motorna vozila koja će dolaziti iz smjera Šujica predviđen parking prostor od križanja ulica Goričke s obilaznicom na Brini do križanja gradske obilaznice s ulicom Blajburškim žrtvama.

Parking za autobuse predviđen je na prostoru desne prometne trake na gradskoj obilaznici u jednom i drugom smjeru, parking prostor kod goričkog groblja i parking prostor na obilaznici iznad naselja Brina, dok je za parking osobnih vozila predviđen prostor kod crkve Gorica, parking kod groblja Gorica, a vozila će se također usmjeravati u smjeru centra grada na slobodna parking mjesta.

Za sva vozila koja dolaze iz smjera Golinjeva predviđen je parking prostor u ulici Ž. Želimira (parking Livno Putovi, Vokel), a osobna vozila će se usmjeravati na parking prostor LI Transa, u smjeru centra grada ulicom Ž. Želimira, dok će se autobusi biti usmjereni na parking prostor LI Busa, parking prostor desne kolničke trake Obilaznice od križanja sa ulicom Ž. Želimira do križanja sa ulicom Splitskom.

Naslovnica

Također, za sva vozila koja dolaze iz smjera Gubera i smjera Priluke predviđen je parking prostor u ulici Splitska, parking prostor u Gospodarskoj zoni II, a osobna vozila će se usmjeravati na parking prostor LI Transa, u smjeru centra grada ulicom Splitska , parking prostor u Centru II, dok će autobusi biti usmjereni na parking prostor LI Busa, parking prostor desna kolnička traka Obilaznice od križanja s ulicom Ž. Želimira do križanja sa ulicom Splitskoj.

Ovom prilikom molimo građane grada Livna da u popodnevnim i večernjim satima ne koriste motorna vozila ili da korištenje svedu na minimum kako bi se izbjegle eventualne prometne gužve i zastoji te kako bi posjetitelji lakše pronašli parking mjesta, naveli su iz MUP-a HBŽ-a.

Na kraju su svi zamoljeni da obrate pozornost na svoju osobnu sigurnost i sigurnost ostalih sudionika javnog okupljanja, da budu tolerantni jedni prema drugima, kako bi sve proteklo dostojanstveno s puno ponosa, a za sve nejasnoće može se kontaktirati policijske službenike na samom terenu ili na broj 122 i 034/203-673.

https://www.jabuka.tv