U Njemačkoj pronađeno tijelo nestale Hrvatice (40), za ubojstvo je osumnjičen Marokanac (38)

Tijelo žene u kamp prikolici kod Istočnog kolodvora otkrio je prolaznik jednog prijepodneva prije mjesec dana Mrtva žena (40) koja je pronađena u kamp prikolici u Frankfurtu je državljanka Republike Hrvatske, otkrili su istražitelji policije i državnog odvjetništva Frankfurta.

Uhićen je i osumnjičeni za njezino ubojstvo, prenosi RTL. Naime, tijelo žene u kamp prikolici kod Istočnog kolodvora otkrio je prolaznik jednog prijepodneva prije mjesec dana. Na tijelu su bili vidljivi tragovi nasilne smrti. – Bila je riječ o 40-godišnjoj Hrvatici koja je već sredinom siječnja proglašena nestalom – priopćili su iz policije te dodali kako je žena uslijed svoje psihičke bolesti pala u beskućništvo.

To je bio i razlog zašto je svoj dom pronašla u napuštenoj kamp prikolici. Istražitelji su uzeli se DNK tragove koje su pronašli na mjestu ubojstva, a nakon DNK analize, utvrđeno je kako traže Marokanca (38). Uslijedila je “široka, djelomično i tajna kriminalistička i forenzička istraga” za osumnjičenim, da bi ga na kraju pronašli i uhitili. Ubojicu su uhitili pripadnici specijalne postrojbe policije, a pronašli su ga u stanu, u četvrti Ostend. Određen mu je istražni zatvor.

www.vecernji.ba