Udala se mlađa kći Mate Bulića: ‘Zet mi je odličan kao da sam ga ja birala’

Zet mi je odličan kao da sam ga ja birala. Podrijetlom je iz Tomislavgrada – otkrila je majka Zdravka

Katja Bulić i Toma Drmić vjenčali su se u crkvi sv. Stjepana u Brelima. Suze radosnice nije mogao sakriti tata Mate Bulić koji je kao i supruga Zdravka, oduševljen zetom.

– Apsolutno sam zadovoljan. Moja dugogodišnja želja je bila da mi se kćeri udaju za naše ljude. Oni se znaju od malena, imaju iste poglede na život, u istom su se okruženju gojili. Drago mi je da se iz takvih druženja todila ljubav. Tako je bilo i sa starijom kćeri.

Ako želim svim drugima da ožene sinove i kćeri jer kada se dugo poznaju imaju iste običaje i stil života. Iz iste su sredine – ispričao nam je Mate Bulić. – Gdje je mlada? Gdje su kumovi? – pet minita iza zakazanih 17 sati brinuo se Mate kao i mladoženja. Ali, sve joj je oprošteno kada se pojavila i zablistala besprijekorno uređena, u bijeloj vjenčanici, s velom i dugim šlepom.

Katja je buduća odvjetnica, završava fakultet u Njemačkoj, a zet je inženjer elektrotehnike. Radi u velikoj i poznatoj švicarskoj tvrtk. – Starija je kćer menadžerica u Lufthansi. Imam i dva unuka. Kao roditelj sam zadovoljan jer smo svojoj djeci dali kruh u ruke, a to je poslanica svih roditelja – ponosan je Mate.

Djeca su mu često u Hrvatskoj i zbog toga kaže da je sve došlo na svoje mjesto. – Zet mi je odličan kao da sam ga ja birala. Podrijetlom je iz Tomislavgrada – otkriva nam majka Zdravka. Uzvanici su slavlje nastavili u hotelu Lav.

www.vecernji.ba