Uhvatili ogromnog krokodila pa ih šokiralo ono što su mu pronašli u trbuhu

Vlasti su ubile šestmetarskog krokodila koji je plivao u blizini i obale gdje je lokalni radnik dva dana ranije nestao, a kada su ga rasporili, imali su što vidjeti


Foto: Thinkstock

Ljudska noga i ruka pronađene su u trbuhu ogromnog krokodila za kojeg se sumnja da je ubio 36-godišnjeg radnika koji je radio na plantaži za proizvodnju palminog ulja u indonezijskom dijelu Bornea.

Vlasti su ubile šestmetarskog krokodila koji je plivao u blizini i obale gdje je lokalni radnik dva dana ranije nestao, a kraj obale su mu ostale samo sandale i motocikl. Beživotno tijelo Andija Asoa Eranga (36) pronađeno je kako pluta rijekom u Kalimantanu, indonezijskom dijelu Bornea, no na tijelu su nedostajala dva uda.

Policija je u blizini potom vidjela krokodila te su ga ubili kako bi se uvjerili da je on krivac za smrt radnika. – Unutar krokodilovog trbuha pronašli smo lijevu ruku i nogu za koju vjerujemo da je pripadala žrtvi – rekao je šef lokalne policije Teddy Ristiawan. Muškarčeva supruga kazala je kako je taj dan otišao iz kuće u lov na školjke koje su planirali ručati. No, nikada se nije vratio kući, a sada je otkriveno i zašto.

www.vecernji.ba