Užas kod Livna: Poginula su tri muškarca, dvojica iz Makarske

Foto: Ilustracija
Sudarili su se BMW bosansko-hercegovačkih registracija kojim je upravljao 24-godišnjak te VW Polo šibenskih registracija koji je vozio 36-godišnjak. Oba vozača su poginula kao i 29-godišnjak iz VW Pola

U sudaru dvaju automobila na cesti Livno-Šujica na prijevoju Borova Glava u subotu oko 20.10 sati troje ljudi je poginulo, a jedan stradali je teško ozlijeđen, piše portal Tomislav News.

Sudarili su se BMW bosansko-hercegovačkih registracija kojim je upravljao 24-godišnjak iz Tomislavgrada te VW polo šibenskih registracija koji je vozio 36-godišnjak iz Makarske. Obojica vozača su poginula kao i 29-godišnji suputnik iz VW pola, rodom iz Bugojna.

Suvozač iz VW Pola, 62-godišnjak, također rodom iz Bugojna, s teškim ozljedama zadržan je na liječenju u Županijskoj bolnici u Livnu. Poginuli suputnik iz Pola i ozlijeđeni 62-godišnjak nastanjeni su u Makarskoj.

Policija je navela inicijale poginulih vozača M. D. (36) i suputnika M. M. (29) iz Makarske, a mladić A. T. iz Tomislavgrada smrtno je stradao u vozilu BMW.

Po riječima glasnogovornika MUP-a HBŽ-a Ivice Vrdoljaka tijela stradalih su prevezena u mrtvačnicu Županijske bolnice u Livnu, gdje će tijekom dana biti obavljena obdukcija.

Od sinoć do jutros u 09.30 sati bio je potpuno obustavljen promet na dionici ceste Livno-Šujica zbog očevida koji je sinoć privremeno prekinut zbog loše vidljivosti, te je jutros nastavljen od 07.00 sati.

Ova dionica prometnice je iznimno opasna, naveo je Vrdoljak i podsjetio da je prije deset godina nedaleko od toga mjesta poginulo četvero ljudi.

24 sata