UŽAS U SARAJEVU: Grupa mladića mu pretukla maloljetnog sina, kada je otišao do njih – NJEGA SU UBILI!

Strašna tragedija pogodila je sarajevsko naselje Nahorevo! Ubistvo vrijednog i čestitog poljoprivrednika A.P. je zavilo u crno cijelo mjesto.

sarajevo

Ubijeni je iza sebe ostavio suprugu i troje maloljetne djece. Požrtvovani otac je izgubio život upravo iz razloga, jer je želio da zaštiti svoje dijete.

Naime, kako za “Ekskluziva” portal priča susjed  ubijenog A.P., u petak oko 21 sat, njegov maloljetni sin se skuterom provozao iz Nahoreva do susjednog naselja Kromolj. Tamo ga je zaustavila i pretukla grupa od sedam mladića…

Kada je maloljetnik vidno uznemiren i pretučen stigao kući, njegov otac A.P. se zbog ozbiljnih povreda i modrica, koje su mu nanesene, zaputio u Kromolj, kako bi vidio u čemu je problem, te tko je i zašto pretukao njegovog sina.

Tamo ga je dočekala ista grupa od sedam momaka, koji su nastavili sa nasilničkim ponašanjem. Počeli su primjenjivati silu na njemu, udarati ga šakama  i nogama, te tupim predmetima. Mještani su ubrzo potom pozvali policiju, koja je privela napadače, dok je brutalno isprebijani A.P. vozilom Hitne pomoći prebačen u Univerzitetski klinički centar Sarajevo na Koševu.

Nažalost, dan kasnije, u subotu, tokom poslijepodnevnih sati, A.P. je podlegao usljed zadobijenih povreda. Mještani su još uvijek u šoku i ne mogu da vjeruju što se desilo.

Ubijenog A.P. opisuju kao vrijednog i poštenog čovjeka.