UZNEMIRUJUĆI VIDEO: ‘TKO JE MONSTRUM KOJI VOZI?’ Bestijalni sadizam: Vlasnik srebrnog terenca u Borovu Selu privezao psa za auto pa ga vukao po cesti

Simpatičan i očito dobroćudan pas posrtao je iza srebrnog ‘terenca’, ali se ponovno dizao i nastavio trčati za autom. Nije mu ništa drugo preostajalo, bio je privezan za zadnji kraj terenca i svako zastajkivanje iza jurećeg vozila moglo ga je koštati ozbiljnih ozlijeda, pa čak i smrti.

pas

Snimku ovog čudovišnog postupka nepoznatog vlasnika terenca u Borovom Selu objavila je udruga prijatelja životinja Vis Vitalis, ističući da je pas na odredište došao izguljen ako je slučajno pao.

“Tko je monstrum koji vozi ??? Svi mi možemo prijaviti nepoznatog počinitelja u bilo kojoj policijskoj postaji u Hrvatskoj. Upravo to – prijavljujete nepoznatog počinitelja, neka policija otkrije koji je, neka preda slučaj na državno odvjetništvo. I neka vam javi o poduzetom. Možete koristiti i mobilnu aplikaciju. U Hrvatskoj životinje imaju svoja prava, ali ne mogu se za njih zauzeti bez nas.

Udruga prijatelja životinja Vis Vitalis i Diana Kukuruzović se za ta prava bore stalno. Učinite i vi nešto. Prijavite ovo”, poručili su iz udruge.

Jutarnji.hr