Valamar Riviera dolazi po radnike u Livno 24.01.2019.

Vodeća hrvatska turistička kompanija će svim potencijalnim zaposlenicima predstaviti otvorena radna mjesta i prednosti rada u Valamar Rivieri

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu, ove će godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

S ciljem još boljeg informiranja svih zainteresiranih za rad u turizmu, Valamar će u Bosni i Hercegovini predstaviti otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u najvećoj hotelskoj kompaniji u Hrvatskoj.

Predstavljanje će se održati u utorak, 22. siječnja u Čapljini (Služba za zapošljavanje na adresi Ante Starčevića 4) u 10 sati, a istog dana u 13 sati stižu i u Ljubuški (Gradska vijećnica na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3).

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u turizmu predstavit će se i u Mostaru (Služba za zapošljavanje na adresi Telčeva 3) u srijedu, 23. siječnja, u 10 sati, te u 13 sati istog dana u Širokom Brijegu (Služba za zapošljavanje na adresi Kralja Tomislava 1).

Dan kasnije, u četvrtak, 24. siječnja slijedi predstavljanje u Tomislavgradu (dvorana Općinske vijećnice na adresi Mijata Tomića bb) u 10 sati, potom u Livnu (Služba za zapošljavanje na adresi Kralja Tvrtka 1) u 13 sati.

Valamar Riviera pozicionirala se kao najpoželjniji poslodavac u turizmu. Plaće su čak 27 posto više od prosjeka u industriji, a kompanija svim zaposlenicima osigurava minimalno 5.000 kuna netto primanja za odrađeni puni fond sati. Uz to, Valamar provodi čak 21 program nagrađivanja zaposlenika, nudi redovne stimulacije te osigurava brojne edukacije i treninge za svoje zaposlenike.

Osim toga, svim sezonskim radnicima koji u Valamarove destinacije dolaze raditi iz drugih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj te tri obroka dnevno na teret poslodavca.

Kao velika kompanija koja se brzo razvija i raste, Valamar Riviera zapošljava djelatnike i stručnjake raznih profila. Od IT stručnjaka, specijalista za marketing, brand management, prodaju, financije, upravljanje investicijskim projektima do raznih zanimanja u operacijama poput konobara, recepcionara i spremačica, te brojne specijaliste kao što su kuhari, slastičari ili sommelieri.

U prilog činjenici da su Valamarove vrijednosti prepoznate govori i podatak da je Valamar Riviera TOP Poslodavac u turizmu u Hrvatskoj prema istraživanju portala MojPosao. Više informacija i online prijave na dobarposaouvalamaru.com.