Valamar Riviera stiže 23. siječnja u Livno i Tomislavgrad tražiti radnike

DCIM100GOPROG0015892.

Predstavnici vodeće hrvatske turističke kompanije, ujedno i najvećeg poslodavca u hrvatskom turizmu, Valamar Riviere stižu u Bosnu i Hercegovinu predstaviti otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u kompaniji koja je prošle godine na vrhuncu sezone zapošljavala čak 7.000 ljudi.

Ovo je sjajna prilika za sve one koje zanima rad u turizmu!

Valamar će tako u utorak, 21. siječnja u Čapljini (Služba za zapošljavanje na adresi Ante Starčevića 4) s početkom u 10 sati predstaviti otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u kompaniji, a istog dana u 13 sati predstavnici Valamar Riviere stižu i u Ljubuški (Gradska vijećnica na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 3).

Jedan od najpoželjnijih poslodavaca u turizmu predstavit će se i u Mostaru (Služba za zapošljavanje na adresi Ulica Kralja Tvrtka 19) u srijedu, 22. siječnja, u 10 sati, te u 13 sati istog dana u Širokom Brijegu (Služba za zapošljavanje na adresi Kralja Tomislava 1).

U četvrtak, 23. siječnja slijedi predstavljanje u Tomislavgradu (dvorana Općinske vijećnice) u 10 sati, a potom i u Livnu (Služba za zapošljavanje na adresi) u 13 sati.

Valamar je prvi uveo ‘Valamar jamstvo’ kojim garantira minimalna neto primanja u iznosu od 5.000 do 7.500 kuna za odrađeni puni mjesečni fond sati.

Prošle godine je isplatio 13. plaću u iznosu od 5.000 kuna neto svim stalno zaposlenima i onima koji su radili najmanje 10 mjeseci u godini, božićnicu u iznosu od 2.000 kuna neto svim radnicima u radnom odnosu na neodređeno vrijeme u trenutku isplate, dar djeci do 15 godina starosti od 600 kuna neto po djetetu i dar u naravi u iznosu od 600 kuna svima zaposlenima na dan 1. prosinca.

Svim radnicima na određeno vrijeme koji su odradili cijelu sezonu isplaćena je nagrada za sezonski posao u iznosu od 700 do 1.500 kuna neto, u zavisnosti od odrađenog broja sati u 2019. godini.

Valamar također osigurava smještaj i tople obroke za sezonske zaposlenike, a na raspolaganju su im i brojni drugi benefiti – posebne pogodnosti poput popusta na proizvode i usluge kod partnera.

Sve navedeno sigurno su i razlozi zbog kojih je Valamar prošle godine zauzeo i visoko sedmo mjesto na ljestvici top poslodavaca u Hrvatskoj, skočivši za čak pet mjesta na toj ljestvici u odnosu na godinu ranije.

Osim toga, Valamar je i dalje jedina turistička kompanija koja se nalazi u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj po izboru gotovo 20.000 ispitanika istraživanja portala MojPosao koje je provedeno u 2018. i 2019. godini.

Više informacija o otvorenim radnim mjestima dostupno je i na web stranici dobarposaouvalmaru.com.

Komentari

Be the first to comment

Leave a Reply